Bilgisayar, donanım, inceleme, oyun, bilişim, ince ayar rehberi
Google
         

Anahtar Sözcükler
 
 İlgili Bağlantılar

 Barındıran
World Class Web Hosting from pair Networks
Anasayfa » Ses ve Görüntü »

Sabit Diskli Video Oynatıcılar Yaygınlaşmaya Başladı

Adayların Ayrıntılı Özellikleri

THEbox HP-25OTG: S/V Destekli Taşınabilir Sabit Disk

THEbox HP-25OTG: S/V Destekli Taşınabilir Sabit Disk

Gümüş renkli alüminyum kutu kesinlikle tıka basa dolu ve sadece sayısal video ve ses dosyalarınızı depolamakla kalmıyor aynı zamanda taşınabilir bir oynatıcı görevi de görüyor. Uzaktan kumanda biraz garip gözükse de elinizde güzel bir his bırakıyor. Küçük boyutunu koruyabilmek için HP-25OTG, kendi üzerinde her hangi bir görüntüleme aracı ve basıldığında harici bir USB aygıttan içerideki sabit diske dosyaları kopyalayan "on the go" (OTG) tuşundan başka herhangi bir denetleme düğmesi taşımıyor. Bu güzel bir özellik mesela sayısal kameranızdan birkaç tane resmi yanınızda taşınabilir bilgisayar olmadan kopyalayabiliyorsunuz. Böylece HP-25OTG'nin sabit diski bir çeşit resim deposu olarak da kullanılabiliyor. Kutunun içinden çıkan RCA A/V kablosu sayesinde aygıtta sakladığınız çokluortam içeriğini her hangi bir televizyonda oynatabiliyorsunuz. Ne yazık ki her hangi bir silme işlevi koyulmamış yani bazı dosyalardan kurtulmak istiyorsanız bu kutuyu bir bilgisayara bağlamak zorundasınız.

Özellikler kutunun üzerinde belirtilmiş Özellikler kutunun üzerinde belirtilmiş

Geri | İleri: İçerik

Yer İmi

Bestofmedia Logo "Tom's Hardware Guide - Türkiye" Bestofmedia Group üyesidir.
Bölge Seçin: USA | Çin | Fransa | Almanya | Macaristan | İtalya | Polonya | Rusya | İsveç | Tayvan | UK & İrlanda 
© 2008 Tom's Hardware Guide - Türkiye
 Sıcak Gündem
İşlemci Listeleri
Ekran Kartı Listeleri
Sabit Disk Listeleri
 HaberlerTHG Tr Haber RSS
 TGForumzTHG Tr TGForumz RSS
4 Temmuz 2008 - SSD Güç Tüketimi Yalanı! :   Flaş tabanlı SSD'lerin geleceğin başarılı sabit sürücüleri olacağı düşünülüyor ve öyle gözüküyor ki herkes buna geçiş için sabırsızlanıyor. Son birkaç ay içerisinde SSD incelemelerimiz bu disklerin geleneksel sabit disklere göre daha hızlı olduklarını gösterdi. Ancak güç tasarruflarının söylendiği gibi olmadığını keşfettik: "Pil ömrünüz Flaş SSD kullandığınızda gerçekten düşüyor."

SSD Güç Tüketimi Yalanı!
Flaş tabanlı SSD'lerin geleceğin başarılı sabit sürücüleri o...

2 Temmuz 2008 - MASS EFFECT :   Rol yapma oyunlarının üstadı Bioware, geçen yıl Xbox 360 için çıkardığı ve onlarca ödülle kucaklaşmış bebeğini PC platformuna taşıyor. Yaratıcı bir tasarım ürünü olan uzaylı yaşam formları, öldürücü droidler, keşfedilmeyi bekleyen bir dolu gezegen, galakside barışı ve adaleti korumak için oluşturulmuş bir sistem... Mass Effect, yabancıların "space opera" dedikleri bilim kurgu alt türünün bütün temel özelliklerini bir Star Wars hikayesi tadında bizlere sunuyor.

MASS EFFECT
Rol yapma oyunlarının üstadı Bioware, geçen yıl Xbox 360 içi...

28 Haziran 2008 - Yeni iPhone 3G :   Kullanıcılar ve yazılım geliştiricileri daha ilkinin özelliklerini bile tam olarak keşfedememişken, Apple ikinci bir sürpriz yaptı ve üçüncü nesil veri transferini destekleyen iPhone 3G modelini  "İki kat daha hızlı, yarı yarıya ucuz" sloganıyla duyurdu.

Yeni iPhone 3G
Kullanıcılar ve yazılım geliştiricileri daha ilkinin özellik...

27 Haziran 2008 - Ne Almalı: Dizüstü Mü Masaüstü Mü? :   Dizüstü bilgisayarların başarım yetenekleri yıllardır artıyor: Artık pek çok alanda taşınabilir bilgisayarlar masaüstü sistemleri aratmıyorlar. Şimdi ise soru şu yeni bir bilgisayar alırken dizüstü bilgisayarların artıları göz önüne alındığında hantal kule tipi kasalara para vermek mantıklı mı?

Ne Almalı: Dizüstü Mü Masaüstü Mü?
Dizüstü bilgisayarların başarım yetenekleri yıllardır artıyo...

23 Haziran 2008 - Nvidia GeForce GTX 260/280 İncelendi :   GTX 280 ve GTX 260 hakkındaki son görüşlerimiz nedir? Her şeyden önce GeForce 7800 GTX ile paralellik yaşandığı bir gerçek. Zaten çalışan bir mimarinin bilinen bazı zayıf noktaları düzeltilerek işleme gücünde ciddi oranda bir artış sağlanmış.

Nvidia GeForce GTX 260/280 İncelendi
GTX 280 ve GTX 260 hakkındaki son görüşlerimiz nedir? Her şe...

 Donanım Bülteni
Güncel haberler ve incelemeler için haftalık e-posta bültenimize üye olun:
THG Türkiye Donanım Bülteni
Book index
Bilgi
Bayrak
Sitemize Reklam verin.
THG Tr Yazılar RSS
THG Tr Haber RSS
THG Tr TGForumz RSS
iGoogle Sayfanıza THG Tr RSS Belemelerini Ekleyin