Tom`s Hardware Guide - Türkiye - TGForumz - Topluluk Forumları
Tom's Hardware Guide | Dükkan | Bülten | Reklam | Hakkımızda

Rastgele Resim
Microsoft SideWinder
Rastgele Resim
Ofis Kedisi 3
Rastgele Resim
Atatürk Salıncakta

Rastgele Resim
Sandisk’den 250 Dolar Altı PC’ler için Katı Durum Diski (SSD) – 01.09.2007
Rastgele Resim
Hyper Z600
Rastgele Resim
19082008

Bilgi

Book index

Bayrak

Totalwar Türkiye

EuroTechZone

THG Tr Yazılar RSS

THG Tr Haber RSS

THG Tr TGForumz RSS

iGoogle Sayfasına THG Tr RSS'leriEkleyin

05 Eylül 2008, 17:41:07 *
Tom'un KahvesiMerhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Etkinleştirme e-postanız gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve etkin kalma süresini giriniz
Duyurular: Telif içeren eserlere ait P2P ve İndirme bağlantıları paylaşmak yasaktır, özen göstermenizi rica ederiz...

Ana Sayfa   Yardım Ara GALERİ Etiketler Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Sayfa sonuna git
  Kısayol Ekle  |  YAZDIR  
Gönderen Konu: Doom 4'e doğru  (Okunma Sayısı 62 kez)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BigBrother
TGForumz Yönetim
Yönetici
Meraklı
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 483

Konuyu Başlatan

Üyelik Bilgileri WWW
« Tarih: 07 Mayıs 2008, 23:12:25 »

id Software bugün yaptığı açıklamada Doom 4'ün geliştirme aşamasında olduğunu belirtti. Yeni eser ünlü Birinci kişi tetikçi (FPS) oyununun dördüncü kuşağı olacak. Doom dizisinin son eseri tümüyle firma içinde geliştirilecek. Alyapıya ilişkin bir açıklama yapılmadı ancak oyunun  PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için yayınlanması bekleniyor. id Software yayınlanacağı tarih gibi ayrıntılara ise değinmedi.

Doom 4 büyük olasılıkla 2007 üçüncü çeyrekte tanıtılan ve John Carmack'ın Quakecon 2007'de belirttiği yeni Tech 5 motorunu kullanacak. Tech 5 geliştirilen modellerin birçok altyapıda değiştirmeden kullanılabildiği çoklu-altyapı desteğini getiriyor. Yeni motor yine OpenGL tabanlı olacak ve çalışmak için DirectX 10 gerektirmeyecek.

Id Software'in açıklaması firmanın verdiği tonlarca iş ilanıyla da çakışıyor ve birçok çalışkan ve yetenekli insanın Doom 4 geliştirmesinde rol oynayacağını gösteriyor. İşler yapımcıdan canlandırmacılara kadar birçok görevi içeriyor ve Doom'un hangi altyapılar için geliştirileceğine dair ipuçlarını da veriyor.

Başkan Todd Hollenshead "Doom dizisi id Software'in DNA'sı sayılır ve en parlak zekaları, en yaratıcı kişileri bu amiral gemisi eseri dünyaya sunmak için biraraya getireceğiz." diyor.

Doom 3'ten beri Quake 4 ve Enemy Territory yayınlanmıştı: Quake Savaşları. Her iki eser de firma dışında geliştirilmişti. Bu son açıklama biraz şaşırtıcı ve id Software yeni yapılanmayla bu kez iki takım idare edecek.
Kaydedildi

"Küçük beyinler insanlarla, sıradan beyinler olaylarla, büyük beyinler fikirlerle uğraşır..."
TGForumz Üyelik Sözleşmesi ve Kurallar
muratchimen
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 3,087

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #1 Tarih: 07 Mayıs 2008, 23:43:16 »

Valla Quake 4'e benzeyecekse çıkmasın bile 10 Mart'tan beri oynuyorum hala bitmedi. Ama sanmayın oyun iyi uzun veya başka bir şey 10-15 dk çok oynayamıyorum. Canım sıkılıyor. O kadar kötü yani Üzgün Bide orjinal aldım  Kızgın
Kaydedildi
Sayfa: [1]   Sayfa başına git
  Kısayol Ekle  |  YAZDIR  

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son İleti
doom 3 nette oyna(yama)mak!!! Bilgisayar Oyunları robotics 2 346 Son İleti 15 Mart 2007, 00:01:44
Gönderen: Nelson
DOOM 3-CLASSIC DOOM MOD Bilgisayar Oyunları TakeNoPrisoner 3 288 Son İleti 14 Mart 2006, 19:50:11
Gönderen: robotics
Doğru Yükleme sırası ? Windows İşletim Sistemleri TrueBlue 1 172 Son İleti 08 Ağustos 2006, 12:02:12
Gönderen: ANGEL
Doom 3 "wrong game DLL API Version" hatası Bilgisayar Oyunları alkandars 1 273 Son İleti 13 Ekim 2006, 15:43:29
Gönderen: ricco
sona doğru Sistem Önerisi, Sistem Sorunları « 1 2  Tümü » Haberkurdu 17 160 Son İleti 18 Ocak 2008, 11:59:16
Gönderen: Chakal
silent hill 4,doom 3 (ati radeon x1200 ile) Ekran Kartı thedrama 4 80 Son İleti 16 Ağustos 2008, 19:38:02
Gönderen: ravenholm
silent hill 4 mü yoksa doom 3 mü? Bilgisayar Oyunları thedrama 5 38 Son İleti 18 Ağustos 2008, 14:51:36
Gönderen: semih_efendi
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Tom`s Hardware Guide - Türkiye - TGForumz | SMF 1.1.5.
SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
| Sitemap
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.261 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu