Tom`s Hardware Guide - Türkiye - TGForumz - Topluluk Forumları
Tom's Hardware Guide | Dükkan | Bülten | Reklam | Hakkımızda

Rastgele Resim
Boyut Meselesi
Rastgele Resim
masaüstüm
Rastgele Resim
Bit Pazarı

Rastgele Resim
Desktop Factory Ev Ortamında 3 Boyutlu Yazıcı Devrini Başlatıyor – 15.09.2007
Rastgele Resim
Zotac DisplayPort 9600GT
Rastgele Resim
Texas Projektör

Bilgi

Book index

Bayrak

Totalwar Türkiye

EuroTechZone

THG Tr Yazılar RSS

THG Tr Haber RSS

THG Tr TGForumz RSS

iGoogle Sayfasına THG Tr RSS'leriEkleyin

08 Eylül 2008, 18:17:00 *
Tom'un KahvesiMerhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Etkinleştirme e-postanız gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve etkin kalma süresini giriniz
Duyurular: Telif içeren eserlere ait P2P ve İndirme bağlantıları paylaşmak yasaktır, özen göstermenizi rica ederiz...

Ana Sayfa   Yardım Ara GALERİ Etiketler Giriş Yap Kayıt  
Etiketler: 120 ssd disk

Sayfa: [1]   Sayfa sonuna git
  Kısayol Ekle  |  YAZDIR  
Gönderen Konu: Super Talent'tan 650 USD'ye 120 GB Katı Durum Disk (SSD)  (Okunma Sayısı 43 kez)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BigBrother
TGForumz Yönetim
Yönetici
Meraklı
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 483

Konuyu Başlatan

Üyelik Bilgileri WWW
« Tarih: 07 Mayıs 2008, 02:47:29 »

California merkezli Super Talent Teknoloji'nin yeni MasterDrive MX katı durum disklerinin (SSD) 1000 USD'den ucuz olacağı haberi dalga dalga yayılmıştı.

Her geçen gün  SSD'lerin daha çekici görünmesine karşın fiyatlarının yüksek oluşu nedeniyle uzunca bir süre tüketici pazarında yayılması beklenmiyordu, ancak yeni açıklama herkesi şaşırttı. Yakın bir zaman önce Super Talent 2.5" 256 GB SATA SSD'lerini 6,000 USD'nin biraz altında satacağını açıklamıştı.

MasterDrive MX katı durum diskler 30 GB, 60 GB ve 120 GB olarak üretilecekler ve fiyatları sırasıyla 299, 449 ve 649 USD olacak. Ancak bu görece ucuz fiyatların getirdiği bir kayıp da var. MasterDrive MX dizisi MLC NAND bellekler barındırdığından okuma hızları 120 MB/sn'ye çıkabilse de yazma hızları SLC disklerin gerisinde kalıyor.

Super Talent elbette SLC sürümlerini de üretecek ancak başarım biraz daha pahalıya patlayacak. SLC 30 GB 699 USD ve 60 GB 1,299 USD olacak ve yazma hızları 40 MB/sn'den 70 MB/sn'ye yükselecek.

Katı Durum Disklerin (SSD) fiyatları oldukça kararlı seyrediyor ve her dokuz ayda yarıya düşen etiketleriyle bu ürünler her geçen gün tüketici raflarına daha çok yaklaşıyor.
Kaydedildi

"Küçük beyinler insanlarla, sıradan beyinler olaylarla, büyük beyinler fikirlerle uğraşır..."
TGForumz Üyelik Sözleşmesi ve Kurallar
muratchimen
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 3,097

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #1 Tarih: 07 Mayıs 2008, 19:52:21 »

Ya ben bu katı durum diskleri sevdim ama çok pahalı. Sanırım sıfır sesle çalışıyor (ram mantığı) dimi ?
Kaydedildi
Sayfa: [1]   Sayfa başına git
  Kısayol Ekle  |  YAZDIR  
Etiketler: 120 ssd disk

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Tom`s Hardware Guide - Türkiye - TGForumz | SMF 1.1.5.
SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
| Sitemap
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.279 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu