Tom`s Hardware Guide - Türkiye - TGForumz - Topluluk Forumları
Tom's Hardware Guide | Dükkan | Bülten | Reklam | Hakkımızda

Rastgele Resim
Enfes Bilsen!
Rastgele Resim
Bit Pazarı
Rastgele Resim
Bit Pazarı

Rastgele Resim
9800GX2
Rastgele Resim
Unreal Tournament 3’ün Çıkışı 2008’e Ertelenebilir – 04.10.2007
Rastgele Resim
128gbssd_lg

Bilgi

Book index

Bayrak

Totalwar Türkiye

EuroTechZone

THG Tr Yazılar RSS

THG Tr Haber RSS

THG Tr TGForumz RSS

iGoogle Sayfasına THG Tr RSS'leriEkleyin

07 Ekim 2008, 12:05:42 *
Tom'un KahvesiMerhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Etkinleştirme e-postanız gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve etkin kalma süresini giriniz
Duyurular: Telif içeren eserlere ait P2P ve İndirme bağlantıları paylaşmak yasaktır, özen göstermenizi rica ederiz...

Ana Sayfa   Yardım Ara GALERİ Etiketler Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Sayfa sonuna git
  Kısayol Ekle  |  YAZDIR  
Gönderen Konu: AMD Barcelona'dan sonra "Tümüyle Farklı" bir mimarinin sözünü verdi  (Okunma Sayısı 80 kez)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BigBrother
TGForumz Yönetim
Yönetici
Meraklı
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 490

Konuyu Başlatan

Üyelik Bilgileri WWW
« Tarih: 30 Nisan 2008, 04:02:23 »

Milan (İtalya) - Barcelona'nın beklentilerin karşılığını pek veremediğini söylemek ayıp olmaz ve AMD'denin içindeki birçok kişi de bu konuyu bir "evrimsel adım" olarak görüp geride bırakmayı ve yeni mimarilere yelken açmayı bekliyor. Custom PC'den editörler AMD'nin yeni kuşak mimarisine ilişkin birkaç ipucu yakalamayı başardılar. Çok fazla bilgi yok ancak AMD'nin bugünkü ürünlerinden "tümüyle farklı" bir mimariye bekleniyor.

Sorulara açıkça yanıt vermesiyle ünlü birkaç AMD yöneticiden birisi olan, Avrupa-Ortadoğu-Afrika satış teknik baş sorumlusu Giuseppe Amato da bu bilgimizi onayladı.

Amato "Gelecek işlemci mimarisine bakacak olursak, nasıl olmayacğı belli; aslında nasıl desem, Phenom'la kıyaslanabilir olmayacak" dedi. Elbette daha önceden de biraz belli olan bu durum bizim için sürpriz değil. Diğer yandan Amato'ya göre sonunda Bulldozer çekirdeğe varacak olan yeni mimari "bugüne kadar donanım tarafından çözülmesi kesinlikle beklenmeyen konulara" el atacak.

Bu açıklama yeni söylentileri körükleyecek ve biz de kendi iddiamızı şimdiden ortaya koyarak veriyolu genişliği (bandwidth) ve sanallaştırma alanlarında önemli adımlar atılacak diyoruz. GPU etkileşimini de dikkate alarak AMD'nin Fusion LEGO kavramına benzer bir yaklaşımı ürünlerinde uygulamaya koymasını da bekliyoruz - paralel çalışabilen "kütleli" sistemler için bu modüler yaklaşım son derece uygun.
Kaydedildi

"Küçük beyinler insanlarla, sıradan beyinler olaylarla, büyük beyinler fikirlerle uğraşır..."
TGForumz Üyelik Sözleşmesi ve Kurallar
aesca
Tiryaki
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 536

N.M.T.D.

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #1 Tarih: 01 Mayıs 2008, 10:41:57 »

yeni mimari "bugüne kadar donanım tarafından çözülmesi kesinlikle beklenmeyen konulara" el atacak.

yazıyı he he tabi tabi diye okurken burada durdum.2010 da işlemci konusunda başka şeyler tartışıyor olabiliriz.
Kaydedildi

bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır
     toprak,eğer uğrunda ölen varsa vatandır

alessea
Eski Kurt
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 2,215

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #2 Tarih: 01 Mayıs 2008, 14:12:14 »

yeni mimari "bugüne kadar donanım tarafından çözülmesi kesinlikle beklenmeyen konulara" el atacak.

yazıyı he he tabi tabi diye okurken burada durdum.2010 da işlemci konusunda başka şeyler tartışıyor olabiliriz.

ne gibi ?
Kaydedildi
Sayfa: [1]   Sayfa başına git
  Kısayol Ekle  |  YAZDIR  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Tom`s Hardware Guide - Türkiye - TGForumz | SMF 1.1.5.
SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
| Sitemap
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 1.234 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu