Tom`s Hardware Guide - Türkiye - TGForumz - Topluluk Forumları
Tom's Hardware Guide | Dükkan | Bülten | Reklam | Hakkımızda

Rastgele Resim
Apple’ın Yılbaşı Hediyeliği: LED Aydınlatmalı 24” Cinema Display
Rastgele Resim
pisicik
Rastgele Resim
ASUS VENTO TA-F

Rastgele Resim
WDRE3
Rastgele Resim
9900 GTS ve 9900 GTX
Rastgele Resim
Cep Telefonlu Saat

Bilgi

Book index

Bayrak

Totalwar Türkiye

EuroTechZone

THG Tr Yazılar RSS

THG Tr Haber RSS

THG Tr TGForumz RSS

iGoogle Sayfasına THG Tr RSS'leriEkleyin

21 Kasım 2008, 08:59:15 *
Tom'un KahvesiMerhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Etkinleştirme e-postanız gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve etkin kalma süresini giriniz
Duyurular: Telif içeren eserlere ait P2P ve İndirme bağlantıları paylaşmak yasaktır, özen göstermenizi rica ederiz...

Ana Sayfa   Yardım Ara GALERİ Etiketler Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Sayfa sonuna git
  Kısayol Ekle  |  YAZDIR  
Gönderen Konu: Psystar "Açık Mac"in İlk Görüntüleri  (Okunma Sayısı 105 kez)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BigBrother
TGForumz Yönetim
Yönetici
Tiryaki
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 507

Konuyu Başlatan

Üyelik Bilgileri WWW
« Tarih: 28 Nisan 2008, 22:09:18 »

Miami (FL) - Şanslı bir kullanıcı Psystar "Açık Mac"ine kavuşmuş ve bunu bir video ile belgelemiş. Mac benzerine (clone) ait görselde bilgisayarın başladığı ve Mac OS X Leopard'ın yüklendiği açıkça görülüyor.

Patrick adındaki Gizmodo okuyucusunın internette yayınladığı videoyu izleyebilirsiniz. Makina oldukça hızlı açılıyor ancak jet motorunu andıran sesler çıkarıyor. Açıldıktan sonra Apple Yazılım Güncelleme'nin bu bilgisayar üzerinde çalışmadığı da anlaşılıyor.

Florida'da bulunan Psystar firması 399 USD'lik "Açık Bilgisayarı"nın (Open Computer) teslimatına başladığını geçen hafta açıklamıştı. Firmanın iddiasına göre bilgisayara Mac OS X Leopard'ın yanı sıra Windows XP ve diğer işletim sistemleri de kurulabiliyor.
Kaydedildi

"Küçük beyinler insanlarla, sıradan beyinler olaylarla, büyük beyinler fikirlerle uğraşır..."
TGForumz Üyelik Sözleşmesi ve Kurallar
Sayfa: [1]   Sayfa başına git
  Kısayol Ekle  |  YAZDIR  

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son İleti
Mikroişlemciyle İletişim "Basit Giriş Çıkış" (Örnek PIC16C84 ) Mikrodenetleyiciler hkan 0 329 Son İleti 12 Mayıs 2006, 23:52:06
Gönderen: hkan
"Acik Kaynak Nedir?" Dana Blankenhorn Linux İşletim Sistemleri firatkutay 3 420 Son İleti 22 Mayıs 2006, 13:38:47
Gönderen: serhatkarabacak
yardım edin=( "TOCA race driver 3 keycd problemi" Bilgisayar Oyunları qrew 1 298 Son İleti 16 Ağustos 2006, 21:37:12
Gönderen: ThailuNn..
"X-Fi mı o da ne ? işte dünyanın en iyi ses kartları"" Ses Kartı Ve Hoparlör Darkchild 3 686 Son İleti 16 Şubat 2007, 16:07:23
Gönderen: berkeley
LCD EKRAN NOTEBOOK İÇİN 15,4" 15" 14,1" 12,1" 2.El Pazarı, İlanlar ismailtapan 0 248 Son İleti 17 Ağustos 2007, 09:58:52
Gönderen: ismailtapan
"Kraliçeler" ve" Kıro-liçeler" Tom'un Kahvesi ANGELL 1 103 Son İleti 28 Kasım 2007, 20:31:52
Gönderen: muratchimen
26 Nisan'dan sonra "KGS" veya "OGS" şart!.. Tom'un Kahvesi serhatkarabacak 2 279 Son İleti 23 Nisan 2008, 15:23:28
Gönderen: ramirez
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Tom`s Hardware Guide - Türkiye - TGForumz | SMF 1.1.7.
SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
| Sitemap
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.335 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu