Tom`s Hardware Guide - Türkiye - TGForumz - Topluluk Forumları
Tom's Hardware Guide | Dükkan | Bülten | Reklam | Hakkımızda

Rastgele Resim
pisicik
Rastgele Resim
Ofis Kedisi 3
Rastgele Resim
vangölü canavarı

Rastgele Resim
9800GX2
Rastgele Resim
R680
Rastgele Resim
Asus Splendid HD 3850M

Bilgi

Book index

Bayrak

Totalwar Türkiye

THG Tr Yazılar RSS

THG Tr Haber RSS

THG Tr TGForumz RSS

iGoogle Sayfasına THG Tr RSS'leriEkleyin

17 Mayıs 2008, 03:39:45 Erişim: Washington *
Tom'un KahvesiMerhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Etkinleştirme e-postanız gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve etkin kalma süresini giriniz
Duyurular: Telif içeren eserlere ait P2P ve İndirme bağlantıları paylaşmak yasaktır, özen göstermenizi rica ederiz...

Ana Sayfa   Yardım GALERİ Etiketler GiriÅŸ Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Sayfa sonuna git
  Kısayol Ekle  |  YAZDIR  
Gönderen Konu: Analiz: Dar Sermaye ile Çılgın AMD 5.0 Geliyor  (Okunma Sayısı 231 kez)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BigBrother
TGForumz Yönetim
Yönetici
Meraklı
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 452

Konuyu BaÅŸlatan

Üyelik Bilgileri WWW
« Tarih: 18 Nisan 2008, 08:20:42 »

Geçtiğimiz birkaç haftadır ister eski, ister şu an çalışanlar, ister iş yaptığı kuruluşlar olsun AMD evreniyle bir biçim ilişkisi bulunan birçok tarafla görüştük, gelişmeleri izledik. Bu yazımızda yeni işten çıkarmaların, gelir düşüşünün ve içilen acı ilaçların, kesilen parmakların nedenini AMD'nin ticari kültüründe arayacağız.

Yazının tümü için tıklayın...

Uyarı: AMD gündeme geldiğinde bugünlerde konular yanlış ve taraflı algılanmakatadır. Tartışmanın sağlığı için okuyucularımızın toplam "6 sayfalık" inceleme yazımızın tümünü okumasalarda, en azından "Sonuç" sayfasını okuduktan sonra yorum yapmalarını rica ederiz.
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2008, 11:07:17 Gönderen: BigBrother » Kaydedildi

"Küçük beyinler insanlarla, sıradan beyinler olaylarla, büyük beyinler fikirlerle uğraşır..."
TGForumz Üyelik Sözleşmesi ve Kurallar
beytekin45
Sadık Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 1,399

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #1 Tarih: 18 Nisan 2008, 09:45:05 »

Söylentilerden ve işten çıkan veya çıkarılan kişilerden alınan bilgilerle yapılmış bir haber; hiç de ciddi bulmadım. Sopa
Kaydedildi

AMD X2(AM2)4000(BRISBANE)+@2712 (Günlük), 2 GB DDR2 800(HI-LEVEL), MSI-K9N ULTRA-2F, MSI X1600PRO 128BIT 256 MB, 2*80 GB 8mb Sata2  Samsung (Raid0)HDD Ve 480W Antec Neo Power PSU
alessea
Sadık Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 1,623

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #2 Tarih: 18 Nisan 2008, 17:12:08 »

cüretkar bir dönüşüm söz konusu gibi, umarım dünyayı etkileyen siyasi gelişmelerin kurbanı olmazlar...
Kaydedildi
aceberg
Geçerken Uğradım
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 17

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #3 Tarih: 18 Nisan 2008, 18:27:46 »

amd deki iÅŸlemci hatalarının sebebleri ortaya çıkmış amd yüksek yerden yere düşen kiÅŸi gibi sersemlemiÅŸ durumda  kendine gelmeye çalışıyor..
işten ayrılanlar amd nin ipliğini pazara çıkarmış...

intel hiç bir zaman yanlız kalmasın amd ve/ veya başka işlemci üreten firmalar olsunki daha iyi ürünler iyi fiyatlara çıksın.
amd olmasaydı intel bu kadar iÅŸlemci üretebilirmiydi..   
Kaydedildi
Draconic
Geçerken Uğradım
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 33

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #4 Tarih: 19 Nisan 2008, 21:21:28 »

amd nin ayakta kalmak adına verdigi rekabetci mucadele olmasa 80 dolara cift cekirdekli islemcileri biraz zor gorurduk gibi geliyor...:)intelin tek kalmaması lazım.baskan bush arap sermayesini cekmek icin ortadogu turuna cıkmıstı.NY yakınına yapılacak bir islemci fabrikası abd aleyhtarı gorunmez;aksine bush un istedigi seyin kısmen oldugunu gosterir...basit amerikan mantıgı ile yazılmıs bir makale gibi geldi bana:)
ama amd ayakta kalmalı...
Kaydedildi
LORDTEK
Etkin Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 233

LORDTEK

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıt #5 Tarih: 22 Nisan 2008, 17:02:12 »

Arkadaşlar yazıda sadece AMD'nin şu andaki durumu ile ilgili olarak eleştiriler bulunmuyor. Nesnel bir bakış açısından, neler yapılıyor bunların olası sonuçları ve değerlendirmeler yapılmış. Dikkatli okursanız, işlerin iyi gittiği taktirde birkaç yıl içerisinde eski günlerine dönmüş, intel'e ter döktüren bir AMD'nin mümkün olduğu anlatılıyor. Tabi planlar tutarsa, ki umarım tutar. Bu bizler için gerekli...
Kaydedildi

LORDTEK
Sayfa: [1]   Sayfa başına git
  Kısayol Ekle  |  YAZDIR  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Tom`s Hardware Guide - Türkiye - TGForumz | SMF 1.1.5.
SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
| Sitemap
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.272 Saniyede 24 Sorgu ile OluÅŸturuldu