Tom`s Hardware Guide - Türkiye - TGForumz - Topluluk Forumları
Tom's Hardware Guide | Dükkan | Bülten | Reklam | Hakkımızda

Rastgele Resim
Microsoft SideWinder
Rastgele Resim
Microsoft SideWinder
Rastgele Resim
Bit Pazarı

Rastgele Resim
Josh Smith
Rastgele Resim
Isıya Dayanıklı Sabit Disk
Rastgele Resim
Palit 8800GT

Bilgi

Book index

Bayrak

Totalwar Türkiye

EuroTechZone

THG Tr Yazılar RSS

THG Tr Haber RSS

THG Tr TGForumz RSS

iGoogle Sayfasına THG Tr RSS'leriEkleyin

07 Eylül 2008, 19:02:23 *
Tom'un KahvesiMerhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Etkinleştirme e-postanız gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve etkin kalma süresini giriniz
Duyurular: Çoğunluğu BÜYÜK HARFLERLE yazılmış konu ve iletiler forumumuzun okunabilirliğini olumsuz etkilemektedir ve yasaktır, özen göstermenizi rica ederiz...

Ana Sayfa   Yardım Ara GALERİ Etiketler Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Sayfa sonuna git
  Kısayol Ekle  |  YAZDIR  
Gönderen Konu: 4000 Dolar Verip Üzerinde Tepinebileceğiniz Bir Dizüstü Bilgisayar  (Okunma Sayısı 134 kez)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Salihgüler
Ziyaretçi
« Tarih: 06 Mart 2008, 18:08:57 »

Round Rock, Kuzey Amerika – Dell’in bu düşüncesini daha önce bazı firmalar uygulamaya koymuştu: Panasonic Toughbook gibi… Ancak Dell, yeni Latitude XFR630’un daha hızlı olduğunu ve daha fazla hizmet sunduğunu söylüyor.

Kaya gibi sağlam dizüstü bilgisayarlar (toughbook) her zaman insanların dikkatini üzerlerine çekmişlerdir. Kalın ve koruyucu bir kaputa sahip olan bu bilgisayarlar adeta bir Hummer Jeep gibi görünürler ve aynı bu tip araçlar gibi olağanüstü doğa koşullarında iş görecek biçimde tasarlanmışlardır. Daha önce Panasonic Toughbook’u su dökmek ve yere çarptırmak gibi çeşitli işkence deneylerinden geçirdiğimiz bir video yayınlamıştık.

Bununla beraber bu pazarda Panasonic yalnız değil. Dell ilk dayanıklı dizüstü bilgisayarı, Latitude ATG D620’yi geçen sene çıkarmıştı fakat bu ürün fazla dikkat çekememişti. Latitude XFR D630 ise Dell’in bu pazardaki ikinci ürünü.

Dell’in Toughbook CF-30 serisine karşı daha hızlı olduğu mesajını vermekte. Üretici firma sadece %23 daha fazla sistem başarımı sunduğunu iddia etmekle yetinmiyor, aynı zamanda oyunları en az “dört kat” daha hızlı çalıştırdığını da söylemekten çekinmiyor. Ayrıca ürün, MIL-STD810F sağlamlık standardına (aşırı sıcak, soğuk ve yüksek rakımlı ortamlar ve darbe dayanımı) tam olarak uyuyor.

Sağlam Latitude’nin fiyatı seçeceğiniz özelliklere bağlı olaraktan 3900 ila 5500 USD arasında değişiyor (Toughbook’un fiyatı 3000-4500 USD). Dell’in seçim listesinde şu donanımlar var: Core 2 Duo T7500’e kadar işlemci, 14.1” dokunmatik ekran (500 USD), 4 GB bellek (300 USD), 32 GB veya 64 GB katı durum diski (standart 80 GB HDD ile değişim, 210 veya 509 USD), bir DVD yazıcı (50 USD) ve bir genişhat (broadband) bağlantı kartı (EV-DO 149 USD). Son olarak Dell, Latitude’u rakiplerinin pillerine göre 30 dakika daha erken dolan “ExpressCharge” pilleriyle beraber satacağını vaat etti. 
Kaydedildi
Chakal
Forum Üstadı
Çevrimiçi Çevrimiçi

İleti Sayısı: 10,527

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #1 Tarih: 07 Mart 2008, 01:04:25 »

İhtiyacı olanlar için harika bir ürün ama normal kullanım için benim paramla kıymeti yok  Gülümse
Kaydedildi

Artık seni özlemesem diyorum
Ömrün yarısını hasret alıyor
evakartal
Etkin Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 140

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #2 Tarih: 07 Mart 2008, 02:10:48 »

İhtiyacı olanlar için harika bir ürün ama normal kullanım için benim paramla kıymeti yok  Gülümse

ayni fikirdeyim
Kaydedildi
Hardware Delisi
Tiryaki
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 503

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #3 Tarih: 13 Mart 2008, 12:13:28 »

4000 usd verdikten sonra ekranin uzerinde de tepinebilyorsak, alacagim.  Şeytan
Kaydedildi

CM Stacker 832 SE Kasa/Zalman ZM1000W-HP PSU/ASUS P5W DH Deluxe/C2D E6420/2 x Sapphire 3870 Toxic CF/4x1GB OCZ DDR2 800 ATI Certified/1x150GB WD Raptor (Vista Ultimate 64)/2x250GB SATA II 7200 WD Caviar SE16/Samsung SATA DVD/RW (SH183L)/Zalman 9500A LED CPU Cooler/Zalman ZM-MFC2 Controller
Chakal
Forum Üstadı
Çevrimiçi Çevrimiçi

İleti Sayısı: 10,527

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #4 Tarih: 13 Mart 2008, 12:26:07 »

4000 usd verdikten sonra ekranin uzerinde de tepinebilyorsak, alacagim.  Şeytan

Tam senlik o zaman bu ürün.  Gülümse
Kaydedildi

Artık seni özlemesem diyorum
Ömrün yarısını hasret alıyor
Hardware Delisi
Tiryaki
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 503

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #5 Tarih: 13 Mart 2008, 17:08:32 »

Tam senlik o zaman bu ürün.  Gülümse

aynen dogru.  Şeytan

ama ben artik dizustu modellere para vermiyorum.   Göz Kırp
Kaydedildi

CM Stacker 832 SE Kasa/Zalman ZM1000W-HP PSU/ASUS P5W DH Deluxe/C2D E6420/2 x Sapphire 3870 Toxic CF/4x1GB OCZ DDR2 800 ATI Certified/1x150GB WD Raptor (Vista Ultimate 64)/2x250GB SATA II 7200 WD Caviar SE16/Samsung SATA DVD/RW (SH183L)/Zalman 9500A LED CPU Cooler/Zalman ZM-MFC2 Controller
Sayfa: [1]   Sayfa başına git
  Kısayol Ekle  |  YAZDIR  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Tom`s Hardware Guide - Türkiye - TGForumz | SMF 1.1.5.
SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
| Sitemap
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.306 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu