Tom`s Hardware Guide - Türkiye - TGForumz - Topluluk Forumları
Tom's Hardware Guide | Dükkan | Bülten | Reklam | Hakkımızda

Rastgele Resim
Ofis Kedisi 1
Rastgele Resim
masaüstüm
Rastgele Resim
Apple iMac

Rastgele Resim
Coolermaster UCP 900W
Rastgele Resim
AMD, Athlon X2 6400+ “Black Edition” İşlemcisini Duyurdu
Rastgele Resim
Intel Nehalem İnceleme

Bilgi

Book index

Bayrak

Totalwar Türkiye

EuroTechZone

THG Tr Yazılar RSS

THG Tr Haber RSS

THG Tr TGForumz RSS

iGoogle Sayfasına THG Tr RSS'leriEkleyin

21 Kasım 2008, 05:35:31 *
Tom'un KahvesiMerhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Etkinleştirme e-postanız gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve etkin kalma süresini giriniz
Duyurular: Çoğunluğu BÜYÜK HARFLERLE yazılmış konu ve iletiler forumumuzun okunabilirliğini olumsuz etkilemektedir ve yasaktır, özen göstermenizi rica ederiz...

Ana Sayfa   Yardım Ara GALERİ Etiketler Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Sayfa sonuna git
  Kısayol Ekle  |  YAZDIR  
Gönderen Konu: Logitech'in Kablosuz Ergonomisi  (Okunma Sayısı 335 kez)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BigBrother
TGForumz Yönetim
Yönetici
Tiryaki
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 507

Konuyu Başlatan

Üyelik Bilgileri WWW
« Tarih: 21 Ocak 2008, 00:40:59 »

Ergonomik klavyelerin ortaya çıkışı neredeyse ilk kişisel bilgisayarların satışa sunulduğu tarihe denk gelir ancak Microsoft'un ilk kez 1994'de duyurduğu Natural serisi klavyelerinin çıkışına kadar yaygınlık kazanamadılar. Tuşların ayrık ve hafiften "V" şeklinde dizilmiş olması büyük rahatlık ve kolaylığı da beraberinde getiriyordu. Sonraları birçok şirket bunun gibi çeşitli ergonomik klavyeler üretebilmek için düğmeye bastılar.

Yazının devamı için tıklayın...
Kaydedildi

"Küçük beyinler insanlarla, sıradan beyinler olaylarla, büyük beyinler fikirlerle uğraşır..."
TGForumz Üyelik Sözleşmesi ve Kurallar
MadnBad
Tiryaki
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 733

K.G.R.G

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #1 Tarih: 21 Ocak 2008, 00:51:11 »

Klavye'yi sanki sıcak bi yerde tutmuşlard hafiften buzuşmuş gibi duruyor.  Dil Çıkar

Şaka bir yana bence görünüm olarak çok güzel görünüyor.Gördüğümde ilk aklıma gelen karbon fiber kaput oldu.(Ne alakaysa) Gülümse Tek beğenmediğim kısmı "Enter" tuşu.Hep kocaman "Enter" tuşuna sahip klavyeler kullandım ve bir türlü alışamıyorum şu ufak "Backspace" gibi "Enter" tuşlarına.

İlk önce bildiğimiz düz klavye kullanıpta sonradan böyle ergonomik klavye ye geçenler ne düşünüyor?Çok rahatmı kullanımı düzlere oranla?
Kaydedildi

If I could start my life from scratch
If I could take away the pain off my past
If I had another chance I would do just that
I'd give anything jus' to go right back.
archccool
Meraklı
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 319

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #2 Tarih: 21 Ocak 2008, 01:10:19 »

bunun sadece kablosuz klavyesi var mı acaba? kablolusunu gördüm ama film falan izlerken klavye yanımda olunca kendimi daha iyi hissediyorum, kumandanın göbekte olması gibi bşi  Yıkıl

RF mı yoksa bluetooth mu daha verimli bi türlü anlaamadım bu kablosuz ürünlerde?
Kaydedildi

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır.
*Bertolt Brecht
muratchimen
Kıdemli Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 3,274

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #3 Tarih: 21 Ocak 2008, 21:31:10 »

Sende de ne göbek var be kardeşim 100 küsür tuşlu klavye dursun istiyorsun  Yıkıl

Şakası başkada güzel set  Budur
Kaydedildi
archccool
Meraklı
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 319

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #4 Tarih: 21 Ocak 2008, 21:49:05 »

RF mı yoksa bluetooth mu daha verimli bi türlü anlaamadım bu kablosuz ürünlerde?

Gırgır
Kaydedildi

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır.
*Bertolt Brecht
alaborina
Sadık Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 1,174

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #5 Tarih: 21 Ocak 2008, 23:53:09 »

Tasarım harika, özellikle mouse çok güzel.
Kaydedildi

Ahn
mclarens
Geçerken Uğradım
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 5

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #6 Tarih: 13 Şubat 2008, 10:20:46 »

Ben sadece klavyeyi 2 hafta önce aldım.(Fazlasıyla mouse var:))
Kesinlikle çok güzel bir klavye ,bu klavyeyle 2 kat hızlı yazmaya başlıyorsunuz.Multimedia özelliklerini pek kullanan birisi değilim ama tuşlar iyi yerleştirilmiş.Bu klavye den sonra alabileceğim tek klavye G serisinden olabilir.Ama fiyatları hala yüksek! Harflerin ışıklı olması gerçekten çok önemli:S
Kaydedildi
Sayfa: [1]   Sayfa başına git
  Kısayol Ekle  |  YAZDIR  

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son İleti
1 kilometrelik kablosuz ağ. Kablosuz Ağ (Wireless, Wi-Fi) « 1 2  Tümü » FoReX 18 1487 Son İleti 19 Mart 2006, 19:30:52
Gönderen: alaborina
Kablosuz Ağ Problemi Kablosuz Ağ (Wireless, Wi-Fi) lozberk 1 527 Son İleti 12 Şubat 2006, 01:27:17
Gönderen: za_gor_te_nay
Kablosuz Ağ Adaptörü Kablosuz Ağ (Wireless, Wi-Fi) « 1 2 3  Tümü » msa 40 3248 Son İleti 21 Eylül 2006, 15:19:12
Gönderen: za_gor_te_nay
USB den kablosuz ağ. ?? Kablosuz Ağ (Wireless, Wi-Fi) « 1 2  Tümü » yavuzkenan 18 1084 Son İleti 29 Haziran 2006, 10:13:11
Gönderen: dac
Kablosuz Ağ Kablosuz Ağ (Wireless, Wi-Fi) SpritFire 2 372 Son İleti 04 Temmuz 2006, 00:24:29
Gönderen: serdaragorn
TAŞINDI: Kablosuz Ağ Windows İşletim Sistemleri yliz 0 146 Son İleti 04 Temmuz 2006, 00:10:57
Gönderen: yliz
Kablosuz Ağ Kablosuz Ağ (Wireless, Wi-Fi) sbirisi80 3 407 Son İleti 01 Kasım 2006, 10:57:37
Gönderen: serhatkarabacak
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Tom`s Hardware Guide - Türkiye - TGForumz | SMF 1.1.7.
SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
| Sitemap
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.378 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu