|
|
| Anasayfa » Veri Depolama » |
Ucuz ve Güvenilir RAID 5 Depolama Karşılaştırması
LSI Logic MegaRAID SATA 150-4
BIOS: G112
Sürücü: G711
LSI Logic'in kartı küçük profilli bir kart değil. Altı kanallı denetleyicisini (MegaRAID SATA 150-6) temel aldığından büyük bir profile sahip. Bizim işimizi fazlasıyla gören dört kanallı model tanıdık bileşenler içeriyor: Seri ATA denetleyici için iki Silicon Image Sil3112s, önbellek için 64 MB ECC SDRAM ve Intel GC80302 XOR işlemci. İşlemcisi GC80303'den sadece arayüz hızında ayrılıyor - yani 100 MHz yerine 66 MHz hızında.
LSI Logic kitapçığında anında dizinin hazır olacağını iddia ediyor. Bu gerçekten de doğru. Seçeneklerimizi seçtiğimiz anda Windows'ta sürücüye erişebildik. Hazır duruma getirme hala arka planda çalıştırmayı gerektiriyor. Bu işlem üç saatten fazla sürüyor ve bu sırada dizi düşük bir hızda çalışıyor.
Başarımı 32'den daha uzun kuyruklarda düşüyor ama genel başarımı yüksek kalıyor. MegaRAID SATA 150-4, testlerimizde çoğu yerde Adaptec'ten daha iyi sonuçlar verdi.
MegaRAID SATA 150-4'ün Adaptec'inkileri anımsatan özellikleri var. FLexRAID, LSI'ın RAID derecelerini anında değiştirmeye ve sırayla sürücüleri değiştirip kapasite artırmaya verdiği ad. LSI destekte Windows, Red Hat, SuSe, SCO Unix ve Netware üzerinde yoğunlaşmış.
Geri | İleri: Yazılım

|
|
|
|
|