Bir Sonraki Adım, Yüksek Hızlı USB 2.0
Test Sonuçları 3
Sonuçlar - Test 3
Üçüncü testimizde, ION sürücüyü hem USB 1.1 hem de USB 2.0 portlarına bağlayarak HDtach'ı çalıştırdık. Daha sonra IBM sürücüyü ION kutusundan çıkarttık ve test bilgisayarımızın ikincil IDE kanalına bir 2.5" - 3.5" adaptörü ile bağladık.
Test 2a, Adım 1 - Plextor 2410A Impulse kutusundayken ve USB 1.1 portuna bağlıyken CD yazdırma testinin sonuçları.
Sadece grafiğe bakarak, ION'un USB 1.1 portunda çok yüksek bir performans gösterdiğini düşünebilirsiniz. Aslında gördüğünüz, sürücünün USB 1.1 portunun bant genişliğinin tamamını kullanmış olması. Ortalama 889.1 kb/sn veri okuma hızı ve yüzde 8.0 CPU kullanımı ile aslında bu sürücüyü veri yedekleme dışında başka bir amaç için kullanmak istemezsiniz.


Sonuçlar - Test 3, Adım 2
Test 2a, Adım 1 - Plextor 2410A Impulse kutusundayken ve USB 2.0 portuna bağlıyken CD yazdırma testinin sonuçları.
ION USB 2.0 portuna bağlıyken sürücüden çok daha fazla performans elde ettik. Ortalama 10652.5 kb/sn veri okuma hızı ile USB 1.1 portuna göre yüzde 1098 daha iyiydi. CPU kullanımı da USB 1.1'den daha azdı, kullanım yaklaşık olarak yüzde 3.9 idi. Bu transfer hızları söz konusu olduğunda bu sürücüyü istediğiniz her şey için kullanabilirsiniz. Herhangi bir IDE sürücü ile yapabileceğiniz her şeyi ION'u bir USB 2.0 portuna bağlayarak da gerçekleştirebilirsiniz. Sizi sınırlayan USB olmayacaktır.
Geri | İleri: Sonuçlar - Test 3, Adım 3

|
|
|