Tayvanlı üretici Foxconn'un (ya da Hon Hai Precision Ltd.) anakartı deney merkezimize erken ulaşan kartlardan biriydi. Ayrıca bu ürünlerin kalite olduklarını belirtmekten mutluluk duyuyoruz. 915A01, 915P yongaseti kullanılarak üretilmiş ve orta özellikler sunan bir model.
Foxconn üç PCI ve üç PCI Express x1 yuva sunuyor; PCI arayüze sahip Realtek'in GbE yongası ağ bağlantısını sağlıyor. Ses sistemi Realtek tarafından üretilmiş ve Intel'in Yüksek Kalite Ses (High Definition Audio) standartlarını destekleyen bir yonga tarafından sağlanıyor. VIA Technologies'in VT6307 yongasıyla da Firewire (1394a) özelliği sunulmuş.
Kuzey köprüsünün sıcaklığı zor şartlarda iş görmek üzere tasarlanmış bir ısı emici ile dengelenmiş, Foxconn anakartta bulunan güney köprüsü ise rakiplerinden farklı olarak soğutulmamış. Yüksek ısı kayıplarına rağmen, Foxconn tarafından yapılan ölçümlere göre buna gerek olmadığı belirtiliyor. Ayrıca yine rakiplerinden farklı olarak Foxconn yongaseti voltajında bir oynama yapmamış.
Ne yazık ki, hızaşırtma için BIOS'ta bir kaç seçenekten başka bir şey yok - burada Foxconn biraz daha tutucu davranmış. Komik bir hata: işlemci ve bellek ayarları için olan alt menüde bulunan bir hata elimize ulaşan iki sürümde de karşımıza çıktı. Daha az eğlenceli olan bir başka sorun ise, anakartın bazen açılışta RAID BIOS'u çalıştırmaması. Anakart, bizim devre dışı bırakma deneyimizden 74°C civarı işlemci kasası ısısıyla hakkını vererek geçti.
Realtek 8110S PCI arayüzlü bir Gigabit Ağ yongası.
Foxconn kendi ölçümlerine dayanarak, güney köprüsünü ek bir soğutucu olmadan çalıştırmış.
915A01 ile gelen aksesuarlar tatmin edici fakat rakipleri tarafından geçiliyor.