Bilgisayar, donanım, inceleme, oyun, bilişim, ince ayar rehberi
Google
         

Anahtar Sözcükler
 
 İlgili Bağlantılar

Turion 64 Nedir Ne Değildir?

Turion 64 Nedir Ne Değildir? Bölüm II

Monster Tyrannosaurus ND521N20S6

Yazıya ilişkin forum tartışmamıza katılın...

 Barındıran
World Class Web Hosting from pair Networks
Anasayfa » Taşınabilir Aygıt (mobil) »

MSI Megabook S270

Kullanım, Devam

Pil denemeleri için Windows'un bütün güncellemelerini yaptıktan sonra, ekran elektriğinin kesilmesi, sistemin bekleme konumuna geçmesi gibi enerji tasarruf özelliklerini devre dışı bıraktık. Daha sonra Battery Eater Pro yazılımıyla iş amaçlı kullanıma yönelik deneylerimize başladık. Bu program sanki bilgisayarda bir kullanıcı yazı okuyormuş gibi Hamlet'ten bir yazıyı devamlı döndürüp duruyor. Tabi ki bu çok fazla pil tüketen bir durum değil ancak bu arada biz de yazımızı bu bilgisayar üzerinde düzenledik. Kısacası günlük işlerimizi hallettik.

Sonuç olarak bu ürünün pil ömrünün ofis uygulamaları sırasında tanımlamaları tuturduğunu söyleyebiliriz (3:35:28). Film izleme, oyun oynama gibi daha fazla kaynak tüketen uygulamalarda bu değer düşecektir ancak yine de tatmin edici seviyede kalacağı kesin.

Isınma konusunda S270 hiçbir sorun yaratmıyor. Bazı dizüstü bilgisayarlarda klavyenin aşırı ısınması ve elinizi rahatsız etmesi gibi bir şey bu modelde söz konusu değil. Ürünü kullanırken sistemin sıkışmasına bağlı olarak fan arada sırada devreye girdi fakat kesinlikle rahatsız edici bir gürültü yaratmadı.

Sonuç: Hafif, Küçük, İddialı

Bu ürün tasarım amacına tam olarak hizmet ediyor. Eğer sık sık seyahatlere çıkıyorsanız ve bu sırada bilgisayarınızdan ayrılamıyorsanız. Günlük işlerinizi yapabilmek için MSI Megabook S270 yeterlinin ötesinde.

Bu fiyat aralığında olan rakiplerine göre küçük ve hafif olması başarımından ve kalitesinden hiç bir şey kaybettirmemiş.

Günlük işlerini halletmek ve taşırken işkence çekmek istemeyen okuyucularımız MSI'nın bu ürününü sevecekler.

Yazıya ilişkin forum tartışmamıza katılın...

Geri | Anasayfaya Dön

Yer İmi

Bestofmedia Logo "Tom's Hardware Guide - Türkiye" Bestofmedia Group üyesidir.
Bölge Seçin: USA | Çin | Fransa | Almanya | Macaristan | İtalya | Polonya | Rusya | İsveç | Tayvan | UK & İrlanda 
© 2008 Tom's Hardware Guide - Türkiye
 Sıcak Gündem
İşlemci Listeleri
Ekran Kartı Listeleri
Sabit Disk Listeleri
 HaberlerTHG Tr Haber RSS
 TGForumzTHG Tr TGForumz RSS
4 Temmuz 2008 - SSD Güç Tüketimi Yalanı! :   Flaş tabanlı SSD'lerin geleceğin başarılı sabit sürücüleri olacağı düşünülüyor ve öyle gözüküyor ki herkes buna geçiş için sabırsızlanıyor. Son birkaç ay içerisinde SSD incelemelerimiz bu disklerin geleneksel sabit disklere göre daha hızlı olduklarını gösterdi. Ancak güç tasarruflarının söylendiği gibi olmadığını keşfettik: "Pil ömrünüz Flaş SSD kullandığınızda gerçekten düşüyor."

SSD Güç Tüketimi Yalanı!
Flaş tabanlı SSD'lerin geleceğin başarılı sabit sürücüleri o...

2 Temmuz 2008 - MASS EFFECT :   Rol yapma oyunlarının üstadı Bioware, geçen yıl Xbox 360 için çıkardığı ve onlarca ödülle kucaklaşmış bebeğini PC platformuna taşıyor. Yaratıcı bir tasarım ürünü olan uzaylı yaşam formları, öldürücü droidler, keşfedilmeyi bekleyen bir dolu gezegen, galakside barışı ve adaleti korumak için oluşturulmuş bir sistem... Mass Effect, yabancıların "space opera" dedikleri bilim kurgu alt türünün bütün temel özelliklerini bir Star Wars hikayesi tadında bizlere sunuyor.

MASS EFFECT
Rol yapma oyunlarının üstadı Bioware, geçen yıl Xbox 360 içi...

28 Haziran 2008 - Yeni iPhone 3G :   Kullanıcılar ve yazılım geliştiricileri daha ilkinin özelliklerini bile tam olarak keşfedememişken, Apple ikinci bir sürpriz yaptı ve üçüncü nesil veri transferini destekleyen iPhone 3G modelini  "İki kat daha hızlı, yarı yarıya ucuz" sloganıyla duyurdu.

Yeni iPhone 3G
Kullanıcılar ve yazılım geliştiricileri daha ilkinin özellik...

27 Haziran 2008 - Ne Almalı: Dizüstü Mü Masaüstü Mü? :   Dizüstü bilgisayarların başarım yetenekleri yıllardır artıyor: Artık pek çok alanda taşınabilir bilgisayarlar masaüstü sistemleri aratmıyorlar. Şimdi ise soru şu yeni bir bilgisayar alırken dizüstü bilgisayarların artıları göz önüne alındığında hantal kule tipi kasalara para vermek mantıklı mı?

Ne Almalı: Dizüstü Mü Masaüstü Mü?
Dizüstü bilgisayarların başarım yetenekleri yıllardır artıyo...

23 Haziran 2008 - Nvidia GeForce GTX 260/280 İncelendi :   GTX 280 ve GTX 260 hakkındaki son görüşlerimiz nedir? Her şeyden önce GeForce 7800 GTX ile paralellik yaşandığı bir gerçek. Zaten çalışan bir mimarinin bilinen bazı zayıf noktaları düzeltilerek işleme gücünde ciddi oranda bir artış sağlanmış.

Nvidia GeForce GTX 260/280 İncelendi
GTX 280 ve GTX 260 hakkındaki son görüşlerimiz nedir? Her şe...

 Donanım Bülteni
Güncel haberler ve incelemeler için haftalık e-posta bültenimize üye olun:
THG Türkiye Donanım Bülteni
Book index
Bilgi
Bayrak
Sitemize Reklam verin.
THG Tr Yazılar RSS
THG Tr Haber RSS
THG Tr TGForumz RSS
iGoogle Sayfanıza THG Tr RSS Belemelerini Ekleyin