Bilgisayar, donanım, inceleme, oyun, bilişim, ince ayar rehberi
Google
         

Anahtar Sözcükler
 
 İlgili Bağlantılar

Yazıya ilişkin forum tartışmamıza katılın...

GeForce 8600: Kalabalıklar İçin DirectX 10

R600: ATI'den En Sonunda DX10 Desteği

AMD Ezmece: Nvidia 320 MB'lık Ucuz GeForce 8800'ü Duyurdu

 Barındıran
World Class Web Hosting from pair Networks
Anasayfa » Ekran Kartı »

Yeni GeForce 8800 GT Şaşırtıyor

Crysis

Evvel zamanlardan beri beklediğimiz Crysis'in gösterimi (demo) bizi dünyanın gelmiş geçmiş en kastırıcı fakat aynı zamanda en müthiş grafiklere sahip oyunuyla karşı karşıya getirdi. Öyle ki kendimizi "High Quality" (yüksek kalite) ayarları ve 1280 x 1024 ile 1600 x 1200 çözünürlükleri ile sınırlandırmak zorunda kaldık. Bu oyun her anlamda Far Cry'ın mirasçısı olduğunu kanıtlıyor.

Crysis

Not: Grafik hatalı, çözünürlükler 1280 x 1024, 1600 x 1200 olacak Not: Grafik hatalı, çözünürlükler 1280 x 1024, 1600 x 1200 olacak

Crysis'in bilindik sıralamayı değiştirmemesi şaşırtıcı değil ancak burada da 8800GT'nin konumunun neresi olduğu bir kez daha onaylanmış oluyor. Filtreli 1600 x 1200 çözünürlüğünde 512 MB'ın yettiğini görmek sevindirici. Zira HD 2900 XT bu kipte asla yıkılmadı. Radeon kart 8800GT'nin sadece %10-15 kadar gerisinde kalarak umduğumuzdan iyi bir başarım sergiledi. 8800GTS 320 MB ise 1280 x 1024 çözünürlüğü ile yüksek kalite ayarlarında (çok yüksek kalite ayarının bir altı) bile rahat bir oyun ortamı sunamıyor ve tüm bunların üstüne şunu itiraf etmemiz gerekir ki bu oyunu 8600 GTS ile bu ayarlarda oynamak gibi bir hayaliniz varsa bundan hemen vazgeçin!

Geri | İleri: Güç Tüketimi

Yer İmi

Bestofmedia Logo "Tom's Hardware Guide - Türkiye" Bestofmedia Group üyesidir.
Bölge Seçin: USA | Çin | Fransa | Almanya | Macaristan | İtalya | Polonya | Rusya | İsveç | Tayvan | UK & İrlanda 
© 2008 Tom's Hardware Guide - Türkiye
 Sıcak Gündem
İşlemci Listeleri
Ekran Kartı Listeleri
Sabit Disk Listeleri
 HaberlerTHG Tr Haber RSS
 TGForumzTHG Tr TGForumz RSS
6 Temmuz 2008 - Diablo III :   Diablo pek çoğumuzun reddedemeyeceği bir teklif oldu hep. Blizzard'ın geçtiğimiz hafta Diablo 3'ü duyurması ise sanki yıllardır görmediğimiz bir kardeşimizi görmüşçesine heyecan yarattı.

Diablo III
Diablo pek çoğumuzun reddedemeyeceği bir teklif oldu hep. Bl...

4 Temmuz 2008 - SSD Güç Tüketimi Yalanı! :   Flaş tabanlı SSD'lerin geleceğin başarılı sabit sürücüleri olacağı düşünülüyor ve öyle gözüküyor ki herkes buna geçiş için sabırsızlanıyor. Son birkaç ay içerisinde SSD incelemelerimiz bu disklerin geleneksel sabit disklere göre daha hızlı olduklarını gösterdi. Ancak güç tasarruflarının söylendiği gibi olmadığını keşfettik: "Pil ömrünüz Flaş SSD kullandığınızda gerçekten düşüyor."

SSD Güç Tüketimi Yalanı!
Flaş tabanlı SSD'lerin geleceğin başarılı sabit sürücüleri o...

2 Temmuz 2008 - MASS EFFECT :   Rol yapma oyunlarının üstadı Bioware, geçen yıl Xbox 360 için çıkardığı ve onlarca ödülle kucaklaşmış bebeğini PC platformuna taşıyor. Yaratıcı bir tasarım ürünü olan uzaylı yaşam formları, öldürücü droidler, keşfedilmeyi bekleyen bir dolu gezegen, galakside barışı ve adaleti korumak için oluşturulmuş bir sistem... Mass Effect, yabancıların "space opera" dedikleri bilim kurgu alt türünün bütün temel özelliklerini bir Star Wars hikayesi tadında bizlere sunuyor.

MASS EFFECT
Rol yapma oyunlarının üstadı Bioware, geçen yıl Xbox 360 içi...

28 Haziran 2008 - Yeni iPhone 3G :   Kullanıcılar ve yazılım geliştiricileri daha ilkinin özelliklerini bile tam olarak keşfedememişken, Apple ikinci bir sürpriz yaptı ve üçüncü nesil veri transferini destekleyen iPhone 3G modelini  "İki kat daha hızlı, yarı yarıya ucuz" sloganıyla duyurdu.

Yeni iPhone 3G
Kullanıcılar ve yazılım geliştiricileri daha ilkinin özellik...

27 Haziran 2008 - Ne Almalı: Dizüstü Mü Masaüstü Mü? :   Dizüstü bilgisayarların başarım yetenekleri yıllardır artıyor: Artık pek çok alanda taşınabilir bilgisayarlar masaüstü sistemleri aratmıyorlar. Şimdi ise soru şu yeni bir bilgisayar alırken dizüstü bilgisayarların artıları göz önüne alındığında hantal kule tipi kasalara para vermek mantıklı mı?

Ne Almalı: Dizüstü Mü Masaüstü Mü?
Dizüstü bilgisayarların başarım yetenekleri yıllardır artıyo...

 Donanım Bülteni
Güncel haberler ve incelemeler için haftalık e-posta bültenimize üye olun:
THG Türkiye Donanım Bülteni
Book index
Bilgi
Bayrak
Sitemize Reklam verin.
THG Tr Yazılar RSS
THG Tr Haber RSS
THG Tr TGForumz RSS
iGoogle Sayfanıza THG Tr RSS Belemelerini Ekleyin