İşlemci Sınaması 2: Fizik

Çağıl Duman
| Diğer

Bu genel sonuca katkısı olan sonuncu ölçüm ve gelecekteki oyunların fizik başarımını canlandırmak üzere tasarlanmış. Bu da bir uçak yarışı ancak bu kez kapılar çok yakın ve çarpışmalar oluyor, uçaklar 11 kırılma noktalı 12 parçadan oluşuyor ve çarpışmaların sonucu olarak saçılan duman çevrenin durumuna uyum sağlayarak dağılıyor.

İşlemci Sınaması 2: Fizik

PhysX'in yaratıcısı AGEIA grubu Futuremark'ın paralı işbirliği programının katılımcılarından. Bu ölçüm oyun bilgisayarlarında "nadiren" bulunan PhysX fizik işlemcisi (PPU) için iyileştirilmiş olduğundan gerçek donanım başarımını yansıtmada başarısız - raflarda bir sürpriz görmediğimiz sürece de bu gerçeklik değişmeyecek. Ölçümde doğrudan PhysX kütüphanesi kullanılıyor. Burada grafik işlemcinin (GPU) fizik yeteneğinin ölçülmediğini belirtelim (PPU için yazıldığını belirtmiştik). Fiziğin puanlara etkisi ilk iki grafik sınamasına dahil.

İşlemci Sınaması 2: Fizik

Bu ölçüm yine de ekran kartına öncekinden biraz daha bağımlı görünüyor ve en yüksek fark %7 ile HD 3870 X2 ile HD 3870 arasında gözleniyor. Geri kalan sonuçlar önceki ölçümle neredeyse aynı, ancak burada %50 değil %41 başarım artışı görüyoruz.

Yazıya ilişkin TGForumz tartışmamıza katılın...

| Diğer
Yorumlara Git

Sayfaya İlişkin Yorumlarınız

Yorumunu yaz, fikrini paylaş!

CAPTCHA
Bu denetim çöp içeriği engellemek için konulmuştur.
  _    __               _   
| | / _| | |
| | | |_ _ __ ___ | |_
| | | _| | '_ ` _ \ | __|
| | | | | | | | | | | |_
|_| |_| |_| |_| |_| \__|

ASCII sanat tarzında gösterilen kodu yukarıdaki alana girin.

Donanım Bülteni

Kafa Dengi

Kafa dengi kullanıcıları görmek için giriş yapmalısınız.

Bilginç

Isı ve Sıcaklık Farklıdır

Isı (heat) ve sıcaklık (temperature) ilişkili, ancak çok farklı terimlerdir.

Devamı

Ürün Destekçileri

Sony Logo
Zalman CNPS10X Quiet
Radeon HD 5570 Yakın Çekim
ECS X48T-A
NF200 Köprü Yongası
Donanım Listeleri