Bilgisayar, donanım, inceleme, oyun, bilişim, ince ayar rehberi
Google
         
 Barındıran
World Class Web Hosting from pair Networks
Anasayfa » Oyun ve Eğlence »

Hitman Öldürme İşine Geri Dönüyor

47 - 40 = 7

Duyumlarıma göre IO Interactive bu oyunu öncekilere oranla daha "karanlık" yapmayı amaçlamış. Aslında kiralık katille ilgili bir oyunun daha fazla nasıl "karanlık" yapılabileceğinden emin değildim, ama oyuna ilk bakışımızda tonlarda bir değişiklik görünüyor. Biten bölümde aklımda kalan ise karanlıktan çıkmış doğrudan siyah olmuş. Bu oyunu ESRB'nin "M" kategorisine soktuğunu biliyorum ama bazı içerikler yetişkinler için bile fazla olabilir.

Korkunç. En azından havalandırıcılar güzel kokmasını sağlıyor. Korkunç. En azından havalandırıcılar güzel kokmasını sağlıyor.

Belirsizlikten yıkılışa ve korkuya geçiş başka bir makalenin konusu ama bu oyun açıkca beğeninin sınırlarını zorluyor. Bazı odalar çevredeki katliamı farkedemeyecek kadar uçmuş insanlarla dolu. Bir bölümün tamamı kölelik ve sado-mazoşist aletleri giyen insanlarla doluydu.

Bu kadın ağzında S&M ağız tıkacı varken nasıl yardım için bağırıyor? Bu kadın ağzında S&M ağız tıkacı varken nasıl yardım için bağırıyor?

Oynarken geliştiricilerin acaba biraz fazla mı Agent 47'ye odaklandığını düşündüm. Bu oyun "Seven" filminden oldukça ilham almış. Mesela işkence edilmiş ve ölmüş kurbanların kokusunu örtmek için asılı araba havalandırıcısı ormanının olduğu sahne. Bu özel görevde kaçırılmış bir kurbanı kurtarmak için yollanıyorsunuz ama sadece envanterinize güzel bir şekilde yerleştirdiğiniz kesilmiş kollarını bulabiliyorsunuz. Matematik kuvvetli olduğum bir alan değil ama sin (günah)'de fena sayılmam, ve görülüyorki bu oyunda ölümcül yedi günahın hepsini bulabiliyorsunuz. Yani aileler ve bu tip şeylerden rahatsız olanlar, bu oyundan sakının.

Geri | İleri: Daha İyi Görüntüler: Transformers Mı A-Takımı Mı?

Yer İmi

Bestofmedia Logo "Tom's Hardware Guide - Türkiye" Bestofmedia Group üyesidir.
Bölge Seçin: USA | Çin | Fransa | Almanya | Macaristan | İtalya | Polonya | Rusya | İsveç | Tayvan | UK & İrlanda 
© 2008 Tom's Hardware Guide - Türkiye
 Sıcak Gündem
İşlemci Listeleri
Ekran Kartı Listeleri
Sabit Disk Listeleri
 HaberlerTHG Tr Haber RSS
 TGForumzTHG Tr TGForumz RSS
21 Ağustos 2008 - Intel Larrabee, AMD ve Nvidia'yı Sarsacak :   Bilgisayar teknolojileri alanında çok az gelişme Intel'in gelecekte çıkarmaya hazırlandığı Larrabee mimarisi kadar meraklıların ilgisini uyandırmıştır. Ürünün son halinin neye benzeyeceği konusunda henüz çok az ayrıntı belli şu an için elimizde ürünün temel de neler sunacağından başka bir şey yok. Doğal olarak gizemin ve merakın olduğu yerde dedikodular da alıp başını gidiyor ve Larrabee için de durum farklı değil.

Intel Larrabee, AMD ve Nvidia'yı Sarsacak
Bilgisayar teknolojileri alanında çok az gelişme Intel'in ge...

20 Ağustos 2008 - Enerji Savaşları: Athlon 64 ve Atom :   Atom işlemcileri geliştirmekle Intel son derece az enerji tüketen yepyeni bir işlemci tasarımı getirmiş oldu. AMD'nin buna cevap vermesi gerekiyordu ve bunu Athlon 64'ü yavaşlatarak yaptı, K8 mikro mimarisinin olabilecek en düşük hıza (1 GHz) sahip üyesini duyurdu.

Enerji Savaşları: Athlon 64 ve Atom
Atom işlemcileri geliştirmekle Intel son derece az enerji tü...

18 Ağustos 2008 - Hızlı Bakış: 790GX Yongasetli Gigabyte GA-MA790GP-DS4H :   Gigabyte'ın yeni 790GX yongasetine sahip yeni önürünü (prototype) elimize ulaştı. Sizin için hızlıca temel özelliklerini gözden geçirdik.

Hızlı Bakış: 790GX Yongasetli Gigabyte GA-MA790GP-DS4H
Gigabyte'ın yeni 790GX yongasetine sahip yeni önürünü (proto...

15 Ağustos 2008 - Asus Eee PC 901 :   İlk çıkan Asus Eee PC 701 kendinden beklenenden çok daha fazlasını vererek pazarda fırtına gibi esmişti. Asus daha önceleri es geçtiği bu yeni pazardan önemli bir kazanç sağlamış olacak ki önceki sürümlerde eksik olarak görülen özellikleri geliştirerek yeni modelleri pazara sürmeye devam ediyor.

Asus Eee PC 901
İlk çıkan Asus Eee PC 701 kendinden beklenenden çok daha faz...

14 Ağustos 2008 - AMD Radeon HD 4870 X2: R700 ilk Bakış :   AMD sadece ucuza iyi başarım arayan kullanıcılara yönelik ürünler üreten bir firma olarak kalmak istemiyor. Hedeflerinden birisi de Nvidia'ya uzunca bir süre önce kaptırdığı başarım tacını geri almak. Bu amaca yönelik olarak da firma en etkileyici yongasından iki taneyi tek bir kart üzerinde birleştirmiş ve adına Radeon HD 4870 X2 demiş. Şimdi soru şu: Bu ekran kartı Nvidia'nın en hızlı GeForce GTX 280 modelini yenecek kadar güçlü mü?

AMD Radeon HD 4870 X2: R700 ilk Bakış
AMD sadece ucuza iyi başarım arayan kullanıcılara yönelik ür...

 Donanım Bülteni
Güncel haberler ve incelemeler için haftalık e-posta bültenimize üye olun:
THG Türkiye Donanım Bülteni
Book index
TırnakMakası
Bilgi
Bayrak
Sitemize Reklam verin.
THG Tr Yazılar RSS
THG Tr Haber RSS
THG Tr TGForumz RSS
iGoogle Sayfanıza THG Tr RSS Belemelerini Ekleyin