Bilgisayar, donanım, inceleme, oyun, bilişim, ince ayar rehberi
Google
         
 Barındıran
World Class Web Hosting from pair Networks
Anasayfa » Oyun ve Eğlence »

Dünya Genelinden Oyunbazlar Şangay ACON4 LAN Çılgınlığı İçin Tetik Çektiler

THG Reporting Team Çeviri: Çağıl Duman Güncelleme: 8 Haziran 2004 11 Mayıs 2004 - Oyun ve Eğlence

Nice, 8 Mayıs, 11.30, Finallerin Ilk Kurşunu

ACON4 finalleri ünlü Promenade des Anglais'in üstünde sağda ve Le Méridien otelinin dibindeki, yeni ve süslü oyun merkezi Nemeos'ta yapılıyor. Dhah iyi bir yer bulmak oldukça zor! Ortam çok iyi düzenlenmiş, insana sıkıntı vermiyor (40 adet bilgisayar) ve yarışmacılara Radeon 9800 Pro görüntü kartlı, 19"NEC CRT ekranlı, 2.8GHz P4 NEC bilgisayarlar sunuluyor. Düzenleyiciler herşeyi önceden çok güzel ayarlamışlar ve geç kalan birkaç kişi nedeniyle savaşın gecikmesi dışında, en ufak bir takılma bile yaşanmıyor. Fransız Amerikan Futbolu Şampiyonası'nda olduğu gibi yarışma üç turdan oluşuyor. Kurayla dörder kişilik dört grup oluşturuluyor. Her oyuncu her grupta üç karşılaşma yapmak zorunda. Menüde üç adet harita var: Turtle Rock (tosbağa adası), Plunders Isles (talan adaları) and Twisted Meadows (çarpık çayırlar). Her karşılaşmada oyuncuların bir haritayı reddetme hakları var ve karşılaşma aslında geriye kalan iki harita üstünde oynanıyor.

Promenade des Anglais'in sağ başındaki gıcır gıcır Nemeos oyun merkezi, final oyuncularına hoşgeldiniz demek için bütün bayraklarını açarak, çok hoş bir görüntü yaratmış. Promenade des Anglais'in sağ başındaki gıcır gıcır Nemeos oyun merkezi, final oyuncularına hoşgeldiniz demek için bütün bayraklarını açarak, çok hoş bir görüntü yaratmış.

Finaldeki her oyuncunun üç karşılaşma yapması gerekiyor. Kazandıkları her oyun için bir, kaybettikleri için sıfır puan alıyorlar. Beraber kalmak olmuyor ve böyle bir durumda gruptaki önceki karşılaşmayı kim kazanmışsa, sonuncuyu da kazanmış sayılıyor. Eğer üçü de berabere kalırsa aralarında kura çekiliyor. İlk tur sonunda her grubun ilk ikisi (toplam sekiz) çeyrek finallere yükselmiş oluyor. Çeyrek finallerde kazananlar diğer grupta ikinci gelenlerle oynuyorlar. Karşılaşmaların 13:00'da başlaması öngörülmüştü ama yarım saat kadar sarktı. Düzenleyiciler ArmaTeam oyuncularını (aT-Blatty, aT-ToD ve aT-Intox) beklediler çünkü uçaklarını kaçırmışlardı. Sonraki uçakta yer bulmuş olmalılar ama oyun merkezini bulamamış olacaklar ki yarışma onlarsız başladı.


Gruplar
Grup A Oyuncu Irk
  SK.FatC İnsanlar
  Star)armor İnsanlar
  Dna)Rage İnsanlar
  TheSix-Zeyel Deniz Can.
Grup B Oyuncu Irk
  aT-Blatty Yaşayan ölü
  Thesix-Baghla Gece Elfi
  weiRd_eMp Yaşayan Ölü
  Soif Gece Elfi
Grup C Oyuncu Irk
  aT-ToD İnsanlar
  *aAa*RouaF Deniz Can.
  V2* KoBra Yaşayan Ölü
  TheSix-Joefraggou Yaşayan Ölü
Grup D Oyuncu Irk
  aT-Deco İnsanlar
  aT-Intox Gece Elfi
  ATL-Maillon Yaşayan Ölü
  Kick.me Yaşayan Ölü

Geri | İleri: 1.Tur : Grup B Ve C'nin Yıldızları Geriden Başladı

Yer İmi

İçindekiler
Bestofmedia Logo "Tom's Hardware Guide - Türkiye" Bestofmedia Group üyesidir.
Bölge Seçin: USA | Çin | Fransa | Almanya | Macaristan | İtalya | Polonya | Rusya | İsveç | Tayvan | UK & İrlanda 
© 2008 Tom's Hardware Guide - Türkiye
 Sıcak Gündem
İşlemci Listeleri
Ekran Kartı Listeleri
Sabit Disk Listeleri
 HaberlerTHG Tr Haber RSS
 TGForumzTHG Tr TGForumz RSS
2 Eylül 2008 - Zotac 9800 GTX+ AMP Edition İncelendi :   Nvidia'nın grafik işlemcilerinin isimlendirme şeklini değiştirip, "GTX" kısaltmasını öne alarak çıkardığı GTX 260 ve GTX 280 serisi kartların piyasaya sürülmesiyle, 9800 serisi kartlar yavaş yavaş orta seviyeye doğru kaymaya başlıyorlar.

Zotac 9800 GTX+ AMP Edition İncelendi
Nvidia'nın grafik işlemcilerinin isimlendirme şeklini değişt...

21 Ağustos 2008 - Intel Larrabee, AMD ve Nvidia'yı Sarsacak :   Bilgisayar teknolojileri alanında çok az gelişme Intel'in gelecekte çıkarmaya hazırlandığı Larrabee mimarisi kadar meraklıların ilgisini uyandırmıştır. Ürünün son halinin neye benzeyeceği konusunda henüz çok az ayrıntı belli şu an için elimizde ürünün temel de neler sunacağından başka bir şey yok. Doğal olarak gizemin ve merakın olduğu yerde dedikodular da alıp başını gidiyor ve Larrabee için de durum farklı değil.

Intel Larrabee, AMD ve Nvidia'yı Sarsacak
Bilgisayar teknolojileri alanında çok az gelişme Intel'in ge...

20 Ağustos 2008 - Enerji Savaşları: Athlon 64 ve Atom :   Atom işlemcileri geliştirmekle Intel son derece az enerji tüketen yepyeni bir işlemci tasarımı getirmiş oldu. AMD'nin buna cevap vermesi gerekiyordu ve bunu Athlon 64'ü yavaşlatarak yaptı, K8 mikro mimarisinin olabilecek en düşük hıza (1 GHz) sahip üyesini duyurdu.

Enerji Savaşları: Athlon 64 ve Atom
Atom işlemcileri geliştirmekle Intel son derece az enerji tü...

18 Ağustos 2008 - Hızlı Bakış: 790GX Yongasetli Gigabyte GA-MA790GP-DS4H :   Gigabyte'ın yeni 790GX yongasetine sahip yeni önürünü (prototype) elimize ulaştı. Sizin için hızlıca temel özelliklerini gözden geçirdik.

Hızlı Bakış: 790GX Yongasetli Gigabyte GA-MA790GP-DS4H
Gigabyte'ın yeni 790GX yongasetine sahip yeni önürünü (proto...

15 Ağustos 2008 - Asus Eee PC 901 :   İlk çıkan Asus Eee PC 701 kendinden beklenenden çok daha fazlasını vererek pazarda fırtına gibi esmişti. Asus daha önceleri es geçtiği bu yeni pazardan önemli bir kazanç sağlamış olacak ki önceki sürümlerde eksik olarak görülen özellikleri geliştirerek yeni modelleri pazara sürmeye devam ediyor.

Asus Eee PC 901
İlk çıkan Asus Eee PC 701 kendinden beklenenden çok daha faz...

 Donanım Bülteni
Güncel haberler ve incelemeler için haftalık e-posta bültenimize üye olun:
THG Türkiye Donanım Bülteni
Book index
TırnakMakası
Bilgi
Bayrak
Sitemize Reklam verin.
THG Tr Yazılar RSS
THG Tr Haber RSS
THG Tr TGForumz RSS
iGoogle Sayfanıza THG Tr RSS Belemelerini Ekleyin