Sadece dört kişinin olduğu bir yarışma için, karşılaşmayı ceplere bölmek gereksizdi. Harita seçenekleri Dusk Wood (alacakaranlık ormanı), Harvest Moon (sonbahar dolunayı), Lost Temple (kayıp tapınak), Gnoll Wood, Scorched Basin (kavruk havza), Stromguarde ve Swamp Of Sorrows'dan (keder bataklığı) oluşuyordu.
DominatoR ve HeMaN ilk karşılaşmaya başlıyor.
İlk karşılaşma DominatoR ve HeMaN arasındaydı. Birbirlerini iyi tanıdıklarından karşılaşma yakın devam ediyordu. HeMaN birinci oyunu, DominatoR da ikinci oyunu kazandı ve bunun uzun süredir HeMaN'e karşı kazandığı ilk oyun olduğunu belirtti. Üçüncü turda HeMaN kendini gösterdi ve oyunu aldı. Böylece ilk zaferini kazanmış oldu.
coReY ve eNvious kafa kafaya
İkinci karşılaşma coReY ve yarışmaya annesiyle gelen, 14 yaşındaki eNvious arasındaydı. Karşılaşmalar birbirine yakın geçti ve üçüncü tur sonunda kazanan belirlenebildi. Burada genç düşmanının karşısında uzun çubuğu çeken coReY oldu.