Bilgisayar, donanım, inceleme, oyun, bilişim, ince ayar rehberi
Google
         
 Barındıran
World Class Web Hosting from pair Networks
Anasayfa » Oyun ve Eğlence »

NBA Street Vol. 2 ve Legend of Zelda: The Wind Waker

The Legend Of Zelda: The Wind Waker

The Legend Of Zelda: The Wind Waker

Zelda, Nintendo GameCube'ün bütün ümitlerini bağladığı bir oyun. 16 yıl boyunca, Robin Hood gibi giyinmiş ve Mr. Spock gibi kulakları olan küçük adam Link'in maceraları, konsol macera oyunları arasında bir klasik haline geldi. Yeni bölüm hem klasik hem de şaşırtıcı. Bir yandan eski isimleri ünlü hale getirmiş klasik Nintendo oyunu, diğer yandan tasarımı geliştiricilerin eski yarattıklarından radikal şekilde değişik bir oyun. Yeni Zelda daha modern fakat eskisi kadar etkili animasyonlara sahip. Yeni Zelda mutlaka çocuklara yönelik olması gerekmeyen, çok iyi bir oyun.

Zamana Direnen Bir Seri

Yayıncı: Nintendo


Platform: GameCube
Oyuncu sayısı : 1
Puan: 9/10

Eğer benim gibi PC oyunları fanatiğiyseniz, büyük bir ihtimalle Zelda serisinden bir oyun ile tanışmamışsınızdır. Tabii Zelda'yı duymuş ve hatta ufak kardeşinizi veya yeğeninizi konsolunda bu oyunu oynarken görmüş olabilirsiniz fakat bu oyun hakkındaki bilginizin hepsi bu kadardır. Zelda'nın yeni versiyonunun çıkmasını bu kadar sabırsızlıkla beklememin nedenlerinden biri de sadece etrafımı saran Nintendo fanatiklerini değil, tüm konsol oyuncularını doyuracak olması. Nedeni ne olursa olsun, oyun gelir gelmez hemen içine daldım. Daha oyun resmi olarak yayımlanmadan önce bile, bu kült oyunun konusunu öğrenmeye kararlıydım. Legend of Zelda, 1987'de hem NES hem de PC için yayımlanan ilk bölümdü. Zelda da küçük, cesur bir elf şövalye olan Link'in hikayenin sonunda kurtarması gereken prensesin adıydı. O zamandan beri Link'in maceralarına birçok ek yapıldı (örneğin 1998'de N64 için çıkarılan Ocarina of Time). Bunun yanında Game Boy Color için de birçok versiyonu çıkarıldı. Birkaç hafta önce, bu seri Game Boy Advance'de kendini ilk kez gösterdi - ilk kez 1992 yılında SNES için yapılan The Legend of Zelda: A Link to the Past'tan çok iyi bir uyarlama yapılmıştı. Nintendo oyunun %100 orijinal GameCube versiyonunu iki ayrı paket halinde çıkardı; bunlar arasında fanatiklerin birbirleriyle kavga edebilmelerine olanak veren "limited edition" bir sürüm de vardı. 2 CD'den oluşan bu oyunda yeni oyuna ek olarak Ocarina of Time'ı ve ikinci bir yeni versiyon olan Ocarina of Time MasterQuest'i bulabileceksiniz. Orijinal oyun gerçekte N64'un bir eklentisi olan ve hiçbir zaman üretilmeyen DD64 için yapılmıştı.

16 yıllık Zelda macerası, Nintendo oyun konsollarında bir efsane oldu. 16 yıllık Zelda macerası, Nintendo oyun konsollarında bir efsane oldu.

Geri | İleri: Link Öldü, Çok Yaşa Link!

Yer İmi

Bestofmedia Logo "Tom's Hardware Guide - Türkiye" Bestofmedia Group üyesidir.
Bölge Seçin: USA | Çin | Fransa | Almanya | Macaristan | İtalya | Polonya | Rusya | İsveç | Tayvan | UK & İrlanda 
© 2008 Tom's Hardware Guide - Türkiye
 Sıcak Gündem
İşlemci Listeleri
Ekran Kartı Listeleri
Sabit Disk Listeleri
 HaberlerTHG Tr Haber RSS
 TGForumzTHG Tr TGForumz RSS
2 Eylül 2008 - Zotac 9800 GTX+ AMP Edition İncelendi :   Nvidia'nın grafik işlemcilerinin isimlendirme şeklini değiştirip, "GTX" kısaltmasını öne alarak çıkardığı GTX 260 ve GTX 280 serisi kartların piyasaya sürülmesiyle, 9800 serisi kartlar yavaş yavaş orta seviyeye doğru kaymaya başlıyorlar.

Zotac 9800 GTX+ AMP Edition İncelendi
Nvidia'nın grafik işlemcilerinin isimlendirme şeklini değişt...

21 Ağustos 2008 - Intel Larrabee, AMD ve Nvidia'yı Sarsacak :   Bilgisayar teknolojileri alanında çok az gelişme Intel'in gelecekte çıkarmaya hazırlandığı Larrabee mimarisi kadar meraklıların ilgisini uyandırmıştır. Ürünün son halinin neye benzeyeceği konusunda henüz çok az ayrıntı belli şu an için elimizde ürünün temel de neler sunacağından başka bir şey yok. Doğal olarak gizemin ve merakın olduğu yerde dedikodular da alıp başını gidiyor ve Larrabee için de durum farklı değil.

Intel Larrabee, AMD ve Nvidia'yı Sarsacak
Bilgisayar teknolojileri alanında çok az gelişme Intel'in ge...

20 Ağustos 2008 - Enerji Savaşları: Athlon 64 ve Atom :   Atom işlemcileri geliştirmekle Intel son derece az enerji tüketen yepyeni bir işlemci tasarımı getirmiş oldu. AMD'nin buna cevap vermesi gerekiyordu ve bunu Athlon 64'ü yavaşlatarak yaptı, K8 mikro mimarisinin olabilecek en düşük hıza (1 GHz) sahip üyesini duyurdu.

Enerji Savaşları: Athlon 64 ve Atom
Atom işlemcileri geliştirmekle Intel son derece az enerji tü...

18 Ağustos 2008 - Hızlı Bakış: 790GX Yongasetli Gigabyte GA-MA790GP-DS4H :   Gigabyte'ın yeni 790GX yongasetine sahip yeni önürünü (prototype) elimize ulaştı. Sizin için hızlıca temel özelliklerini gözden geçirdik.

Hızlı Bakış: 790GX Yongasetli Gigabyte GA-MA790GP-DS4H
Gigabyte'ın yeni 790GX yongasetine sahip yeni önürünü (proto...

15 Ağustos 2008 - Asus Eee PC 901 :   İlk çıkan Asus Eee PC 701 kendinden beklenenden çok daha fazlasını vererek pazarda fırtına gibi esmişti. Asus daha önceleri es geçtiği bu yeni pazardan önemli bir kazanç sağlamış olacak ki önceki sürümlerde eksik olarak görülen özellikleri geliştirerek yeni modelleri pazara sürmeye devam ediyor.

Asus Eee PC 901
İlk çıkan Asus Eee PC 701 kendinden beklenenden çok daha faz...

 Donanım Bülteni
Güncel haberler ve incelemeler için haftalık e-posta bültenimize üye olun:
THG Türkiye Donanım Bülteni
Book index
TırnakMakası
Bilgi
Bayrak
Sitemize Reklam verin.
THG Tr Yazılar RSS
THG Tr Haber RSS
THG Tr TGForumz RSS
iGoogle Sayfanıza THG Tr RSS Belemelerini Ekleyin