Bilgisayar, donanım, inceleme, oyun, bilişim, ince ayar rehberi
Google
         
 Barındıran
World Class Web Hosting from pair Networks
Anasayfa » Oyun ve Eğlence »

Oyun İncelemeleri: Gizemli ve Tüyler Ürpertici Oyunlar

Peki Ya Oyun Deneyimi?

Oyunda görev ve bölümler arasında çok da zor olmayan bir şekilde ilerliyorsunuz. Bu oyunun kötü taraflarından biri. Devil May Cry eskiden daha zor ve aklınızı yoran bir oyundu. Şimdi ise geliştiriciler daha çabuk ilerleyen bir oyun yaratmışlar. Çözmeye çalışacağınız sorular ise çok kolay yapılmış. Bölüm sonlarında gelen büyük karakterler biraz daha zayıf, çok fazla düşman yok ve IQ'ları ancak bir sümüklü böceğinki kadar. Konu en kısa şekle getirilmiş. Sonunda 2 karaktere sahip bir oyun için hiç de uzun sürmüyor. DMC eski büyüklüğünü kaybetmiş. Dikkatli oyuncular sinirlenecek, yeni başlayanlar ise hayal kırıklığına uğrayacak.

Oyun bayağı bir kolaylaştırılıp oyun sonlarındaki karakterler ise daha zayıf yapılmış... Oyun bayağı bir kolaylaştırılıp oyun sonlarındaki karakterler ise daha zayıf yapılmış...

İlk Dante oyunu iç mekanlarda geçiyordu. Hala zindanlarda uzun süre geçirse bile, bu ikinci oyun kahramanımızı dışarıya, karanlık kasaba sokaklarına, dağlara taşıyor. Bu oyunu çeşitlendirme bakımından iyi olsa bile hala yeterli değil. Her şey çok basit ve gerçek bir şölen dedirtecek grafik efektleri yok. Örneğin şehir boyunca devam eden nehir düz dokudan yapılmış ve gerçekten kötü görünüyor! Ayrıca kullanılan koyu renk çeşitleri daha iyice çizilmiş olan yapıların hatlarını ortaya çıkarmıyor. Ve son olarak diğer PS2 oyunları gibi DMC 2 de canınızı sıkacak aliasing kusurları taşıyor.

Oyun güzel modellenmesine karşın çoğu dokunun detayı eksik kalmış. Oyun güzel modellenmesine karşın çoğu dokunun detayı eksik kalmış.

Geri | İleri: Silent Hill 2 - Director's Cut

Yer İmi

Bestofmedia Logo "Tom's Hardware Guide - Türkiye" Bestofmedia Group üyesidir.
Bölge Seçin: USA | Çin | Fransa | Almanya | Macaristan | İtalya | Polonya | Rusya | İsveç | Tayvan | UK & İrlanda 
© 2008 Tom's Hardware Guide - Türkiye
 Sıcak Gündem
İşlemci Listeleri
Ekran Kartı Listeleri
Sabit Disk Listeleri
 HaberlerTHG Tr Haber RSS
 TGForumzTHG Tr TGForumz RSS
2 Eylül 2008 - Zotac 9800 GTX+ AMP Edition İncelendi :   Nvidia'nın grafik işlemcilerinin isimlendirme şeklini değiştirip, "GTX" kısaltmasını öne alarak çıkardığı GTX 260 ve GTX 280 serisi kartların piyasaya sürülmesiyle, 9800 serisi kartlar yavaş yavaş orta seviyeye doğru kaymaya başlıyorlar.

Zotac 9800 GTX+ AMP Edition İncelendi
Nvidia'nın grafik işlemcilerinin isimlendirme şeklini değişt...

21 Ağustos 2008 - Intel Larrabee, AMD ve Nvidia'yı Sarsacak :   Bilgisayar teknolojileri alanında çok az gelişme Intel'in gelecekte çıkarmaya hazırlandığı Larrabee mimarisi kadar meraklıların ilgisini uyandırmıştır. Ürünün son halinin neye benzeyeceği konusunda henüz çok az ayrıntı belli şu an için elimizde ürünün temel de neler sunacağından başka bir şey yok. Doğal olarak gizemin ve merakın olduğu yerde dedikodular da alıp başını gidiyor ve Larrabee için de durum farklı değil.

Intel Larrabee, AMD ve Nvidia'yı Sarsacak
Bilgisayar teknolojileri alanında çok az gelişme Intel'in ge...

20 Ağustos 2008 - Enerji Savaşları: Athlon 64 ve Atom :   Atom işlemcileri geliştirmekle Intel son derece az enerji tüketen yepyeni bir işlemci tasarımı getirmiş oldu. AMD'nin buna cevap vermesi gerekiyordu ve bunu Athlon 64'ü yavaşlatarak yaptı, K8 mikro mimarisinin olabilecek en düşük hıza (1 GHz) sahip üyesini duyurdu.

Enerji Savaşları: Athlon 64 ve Atom
Atom işlemcileri geliştirmekle Intel son derece az enerji tü...

18 Ağustos 2008 - Hızlı Bakış: 790GX Yongasetli Gigabyte GA-MA790GP-DS4H :   Gigabyte'ın yeni 790GX yongasetine sahip yeni önürünü (prototype) elimize ulaştı. Sizin için hızlıca temel özelliklerini gözden geçirdik.

Hızlı Bakış: 790GX Yongasetli Gigabyte GA-MA790GP-DS4H
Gigabyte'ın yeni 790GX yongasetine sahip yeni önürünü (proto...

15 Ağustos 2008 - Asus Eee PC 901 :   İlk çıkan Asus Eee PC 701 kendinden beklenenden çok daha fazlasını vererek pazarda fırtına gibi esmişti. Asus daha önceleri es geçtiği bu yeni pazardan önemli bir kazanç sağlamış olacak ki önceki sürümlerde eksik olarak görülen özellikleri geliştirerek yeni modelleri pazara sürmeye devam ediyor.

Asus Eee PC 901
İlk çıkan Asus Eee PC 701 kendinden beklenenden çok daha faz...

 Donanım Bülteni
Güncel haberler ve incelemeler için haftalık e-posta bültenimize üye olun:
THG Türkiye Donanım Bülteni
Book index
TırnakMakası
Bilgi
Bayrak
Sitemize Reklam verin.
THG Tr Yazılar RSS
THG Tr Haber RSS
THG Tr TGForumz RSS
iGoogle Sayfanıza THG Tr RSS Belemelerini Ekleyin