Bilgisayar, donanım, inceleme, oyun, bilişim, ince ayar rehberi
Google
         
 İlgili Bağlantılar

Galactic Civilizations: Evrenin Efendisi Olmanın Yolu

Medal of Honor Allied Assault: Spearhead

Splinter Cell: Işık ve Gölge...

Age of Mythology: Microsoft'un Efsanesi...

Harry Potter Sırlar Odası: Abracadabra ve bis repetita!

MechWarrior 4 Mercenaries: Sekiz Paralı Asker

Clancy'nin Dünyasına Sızın!

 Barındıran
World Class Web Hosting from pair Networks
Anasayfa » Oyun ve Eğlence »

Oyun İncelemeleri: Impossible Creatures, SimCity 4 ve Soldiers of Anarchy

Savaş Ve Yönetim

Soldiers of Anarchy iki farklı bölümden oluşuyor. Savaş alanında, oyun tam bir real-time strateji özellikleri sergiliyor. 10 asker ve 10 araca kadar birliklerinizi haritaya istediğiniz gibi yerleştirebiliyorsunuz. Her şey basit bir şekilde fare ile yapılıyor.

Oyunun oynanışı oldukça basit. Bir askere veya araca emir vermek istediğinizde yapmanız gereken tek şey farenizin sağ tuşunu kullanmak. Oyunun oynanışı oldukça basit. Bir askere veya araca emir vermek istediğinizde yapmanız gereken tek şey farenizin sağ tuşunu kullanmak.

Oyun basit ama orjinal detaylarla dolu. Örnek olarak; bir askeriniz bir araca binerken önce kapıyı açıyor, aracın içine yerleşiyor ve son olarak da kapıyı kapatıyor. Tabii ki bu işlem aynı gerçek hayatta olduğu gibi belli bir zaman alıyor. Aynı şey, helikopterinizin yerden kalkmasında da yaşanıyor. Motorun tam olarak çalışmaya başlaması için birkaç saniye beklenmesi gerekiyor.

Araçların idaresi ise özellikle çok gerçekçi. Aracın kullanılması ve entegre silahların başında durması için en az birer asker gerekiyor. Bir asker aracın tepesine tırmanırken veya bir başkası uçaktan inerken her zaman kokpit veya kapı açılıp kapanıyor. Araçların idaresi ise özellikle çok gerçekçi. Aracın kullanılması ve entegre silahların başında durması için en az birer asker gerekiyor. Bir asker aracın tepesine tırmanırken veya bir başkası uçaktan inerken her zaman kokpit veya kapı açılıp kapanıyor.

Her asker, gerektiğinde yere bırakabileceği, bir aracın içine yerleştirebileceği veya bir başka askere devredebileceği ekipmanlar taşıyor. Amaç olabildiğinde fazla malzemeyi toplamak ve görevler sırasında araçları ele geçirmek. Görevler arasında, yaralıları iyileştirmek, araçları tamir ve modifiye etmek veya askeri teçhizat alıp satmak için üssünüze geri dönüyorsunuz.

Amaç olabildiğinde çok teçhizatı alandan kurtararak, görevler arasındaki bölümde birliklerinizi yeniden silahlandırmak için takas yapmak. Amaç olabildiğinde çok teçhizatı alandan kurtararak, görevler arasındaki bölümde birliklerinizi yeniden silahlandırmak için takas yapmak.

Geri | İleri: Karışık Görevler, Vasat Yapay Zeka

Yer İmi

Bestofmedia Logo "Tom's Hardware Guide - Türkiye" Bestofmedia Group üyesidir.
Bölge Seçin: USA | Çin | Fransa | Almanya | Macaristan | İtalya | Polonya | Rusya | İsveç | Tayvan | UK & İrlanda 
© 2008 Tom's Hardware Guide - Türkiye
 Sıcak Gündem
İşlemci Listeleri
Ekran Kartı Listeleri
Sabit Disk Listeleri
 HaberlerTHG Tr Haber RSS
 TGForumzTHG Tr TGForumz RSS
2 Aralık 2008 - Compex Kasım 2008 :   Bu yıl 33'üncüsü düzenlenen COMPEX 2008 Uluslar arası Bilgisayar ve Tüketici Elektroniği Fuarını sizler için gezdik. COMPEX, bu yıl da Lütfi Kırdar Uluslar arası Kongre Sergi Sarayında, 20 - 23 Kasım tarihlerinde düzenlendi. Katılımın, internetten ücretsiz davetiye alan herkese açık olduğu fuara, gençlerin ilgisi daha yoğundu.

Compex Kasım 2008
Bu yıl 33'üncüsü düzenlenen COMPEX 2008 Uluslar arası Bilgis...

1 Aralık 2008 - Beş Koca Dizüstü Bilgisayar İncelendi :   Oyunlar dışında, video izlemek veya müzik dinlemek, çizim yapmak ve sunum hazırlamak gibi diğer işler için bugün pazarda ne gibi seçeneklerimiz var?

Beş Koca Dizüstü Bilgisayar İncelendi
Oyunlar dışında, video izlemek veya müzik dinlemek, çizim ya...

28 Kasım 2008 - Left 4 Dead :   Counter Strike: Condition Zero'nun arkasındaki isim olan Turtle Rock Studios, 2006 Kasım'ında duyurdu Left 4 Dead'i. 2008'in Ocak ayında Valve tarafından satın alınana kadar çok geniş bir kitle tarafından da takip edilmiyordu açıkçası. Ardı ardına gelen videolarla ağzımızın suyu akarken, oyunun çıkış tarihini beklemeye başladık...

Left 4 Dead
Counter Strike: Condition Zero'nun arkasındaki isim olan Tur...

27 Kasım 2008 - Microsoft Suface'ı Geliştirmeye Devam Ediyor: Secondlight :   Microsoft Surface (yüzey) dokunmatik ekranı, kendini sehpa sanan bir bilgisayar. Sehpanın gövdesindeki ekran aslında bir büyütmeli projektör sistemi ve dokunma ekranı kızıl ötesi ile çalışıyor. Aynı zamanda dokunuşlarınızın sıcaklığını, nesneleri ekranda taşıma ve döndürme hareketlerini algılaması için tasarlanmasının yanında, insan yüzleri gibi yüzeyin üzerindeki cisimleri de algılayabiliyor.

Microsoft Suface'ı Geliştirmeye Devam Ediyor: Secondlight
Microsoft Surface (yüzey) dokunmatik ekranı, kendini sehpa s...

26 Kasım 2008 - 790FX ve SB750 ile Yüksek Hızaşırtma Mümkün Mü? :    SB750, beraberinde getirdiği Advanced Clock Control özelliği yardımıyla Phenom işlemci sahiplerine daha yüksek saat hızları vaat ediyor. Daha önce yapılan deneyler bu özelliğin işlemcinin hızaşırtma potansiyelini önemli ölçüde yükselttiğini gösteriyor ancak etkisi işlemciden işlemciye değişim göstermekte.

790FX ve SB750 ile Yüksek Hızaşırtma Mümkün Mü?
SB750, beraberinde getirdiği Advanced Clock Control özelliğ...

 Donanım Bülteni
Güncel haberler ve incelemeler için haftalık e-posta bültenimize üye olun:
THG Türkiye Donanım Bülteni
Book index
Bilgi
Bayrak
Sitemize Reklam verin.
THG Tr Yazılar RSS
THG Tr Haber RSS
THG Tr TGForumz RSS
iGoogle Sayfanıza THG Tr RSS Belemelerini Ekleyin