Bilgisayar, donanım, inceleme, oyun, bilişim, ince ayar rehberi
Google
         
 İlgili Bağlantılar

Galactic Civilizations: Evrenin Efendisi Olmanın Yolu

Medal of Honor Allied Assault: Spearhead

Splinter Cell: Işık ve Gölge...

Age of Mythology: Microsoft'un Efsanesi...

Harry Potter Sırlar Odası: Abracadabra ve bis repetita!

MechWarrior 4 Mercenaries: Sekiz Paralı Asker

Clancy'nin Dünyasına Sızın!

 Barındıran
World Class Web Hosting from pair Networks
Anasayfa » Oyun ve Eğlence »

Oyun İncelemeleri: Impossible Creatures, SimCity 4 ve Soldiers of Anarchy

Soldiers Of Anarchy

Soldiers of Anarchy, yakın bir gelecekte geçen, küçük bir asker grubunun kontrolünü elinizde tuttuğunuz bir taktik real-time strateji oyunu. Oyun, aksiyonla savaş yönetimini hafif bir role-playing tadı ihtiva edecek şekilde birleştiriyor. Oyun aslında ilk olarak 2002'de sunuldu fakat bu türün fanatiklerinin hoşuna gidecek birçok özelliği barındırmasına rağmen fazla ilgi göremedi.

Kıyamet Sonrası Taktikleri

Kıyamet Sonrası Taktikleri

Publisher Simon & Schuster Interactive
Platform PC
Oyunu Sayısı 18
8/10

Soldiers of Anarchy; Jagged Alliance, Fallout Tactics ve Shadow Company gibi oyunların getirdiği gelenekleri devam ettiriyor. Oyunda 2014 yılında bir savaş birliğini yönetiyoruz. Senaryoya göre, 10 yıl önce tehlikeli bir virüs insan ırkının kökünü kurutmuş. Oyunda, bu faciadan saklanarak kurtulan bir grup insanın lideri olarak solo görevlere başlıyoruz. İlk görevimiz, üssümüzün etrafını keşfetmek ve başka kurtulan olup olmadığını bakmak ve eğer varsa hangi durumda hayatlarını sürdürdüklerini öğrenmek. Fakat ilk amacımız, virüsü araştırmak ve kaynağını bulmak. Soldiers Of Anarchy, multiplayer modunda ise oyunun bölümlerinin değişik bir içerikle 8 oyuncuya kadar karşılıklı oynanabilmesi sağlanmış.

 Soldiers of Anarchy, 2014 yılında sizi korkunç bir virüsten kurtulan bir grup askerin başına getiriyor. Soldiers of Anarchy, 2014 yılında sizi korkunç bir virüsten kurtulan bir grup askerin başına getiriyor.

Geri | İleri: Oldukça Orjinal Bir Oyun

Yer İmi

Bestofmedia Logo "Tom's Hardware Guide - Türkiye" Bestofmedia Group üyesidir.
Bölge Seçin: USA | Çin | Fransa | Almanya | Macaristan | İtalya | Polonya | Rusya | İsveç | Tayvan | UK & İrlanda 
© 2008 Tom's Hardware Guide - Türkiye
 Sıcak Gündem
İşlemci Listeleri
Ekran Kartı Listeleri
Sabit Disk Listeleri
 HaberlerTHG Tr Haber RSS
 TGForumzTHG Tr TGForumz RSS
2 Aralık 2008 - Compex Kasım 2008 :   Bu yıl 33'üncüsü düzenlenen COMPEX 2008 Uluslar arası Bilgisayar ve Tüketici Elektroniği Fuarını sizler için gezdik. COMPEX, bu yıl da Lütfi Kırdar Uluslar arası Kongre Sergi Sarayında, 20 - 23 Kasım tarihlerinde düzenlendi. Katılımın, internetten ücretsiz davetiye alan herkese açık olduğu fuara, gençlerin ilgisi daha yoğundu.

Compex Kasım 2008
Bu yıl 33'üncüsü düzenlenen COMPEX 2008 Uluslar arası Bilgis...

1 Aralık 2008 - Beş Koca Dizüstü Bilgisayar İncelendi :   Oyunlar dışında, video izlemek veya müzik dinlemek, çizim yapmak ve sunum hazırlamak gibi diğer işler için bugün pazarda ne gibi seçeneklerimiz var?

Beş Koca Dizüstü Bilgisayar İncelendi
Oyunlar dışında, video izlemek veya müzik dinlemek, çizim ya...

28 Kasım 2008 - Left 4 Dead :   Counter Strike: Condition Zero'nun arkasındaki isim olan Turtle Rock Studios, 2006 Kasım'ında duyurdu Left 4 Dead'i. 2008'in Ocak ayında Valve tarafından satın alınana kadar çok geniş bir kitle tarafından da takip edilmiyordu açıkçası. Ardı ardına gelen videolarla ağzımızın suyu akarken, oyunun çıkış tarihini beklemeye başladık...

Left 4 Dead
Counter Strike: Condition Zero'nun arkasındaki isim olan Tur...

27 Kasım 2008 - Microsoft Suface'ı Geliştirmeye Devam Ediyor: Secondlight :   Microsoft Surface (yüzey) dokunmatik ekranı, kendini sehpa sanan bir bilgisayar. Sehpanın gövdesindeki ekran aslında bir büyütmeli projektör sistemi ve dokunma ekranı kızıl ötesi ile çalışıyor. Aynı zamanda dokunuşlarınızın sıcaklığını, nesneleri ekranda taşıma ve döndürme hareketlerini algılaması için tasarlanmasının yanında, insan yüzleri gibi yüzeyin üzerindeki cisimleri de algılayabiliyor.

Microsoft Suface'ı Geliştirmeye Devam Ediyor: Secondlight
Microsoft Surface (yüzey) dokunmatik ekranı, kendini sehpa s...

26 Kasım 2008 - 790FX ve SB750 ile Yüksek Hızaşırtma Mümkün Mü? :    SB750, beraberinde getirdiği Advanced Clock Control özelliği yardımıyla Phenom işlemci sahiplerine daha yüksek saat hızları vaat ediyor. Daha önce yapılan deneyler bu özelliğin işlemcinin hızaşırtma potansiyelini önemli ölçüde yükselttiğini gösteriyor ancak etkisi işlemciden işlemciye değişim göstermekte.

790FX ve SB750 ile Yüksek Hızaşırtma Mümkün Mü?
SB750, beraberinde getirdiği Advanced Clock Control özelliğ...

 Donanım Bülteni
Güncel haberler ve incelemeler için haftalık e-posta bültenimize üye olun:
THG Türkiye Donanım Bülteni
Book index
Bilgi
Bayrak
Sitemize Reklam verin.
THG Tr Yazılar RSS
THG Tr Haber RSS
THG Tr TGForumz RSS
iGoogle Sayfanıza THG Tr RSS Belemelerini Ekleyin