Bilgisayar, donanım, inceleme, oyun, bilişim, ince ayar rehberi
Google
         
 İlgili Bağlantılar

Size en uygun 19" LCD Ekran Hangisi?

8ms 19" LCD'ler: Oyun için Hız, Peki Ne karşılığında?

19" LCD'leri Silkeledik

Bu yazımızla ilgili forum tartışmamıza katılın...

 Barındıran
World Class Web Hosting from pair Networks
Anasayfa » Ekran »

NEC ve LaCie Uzman LCD Pazarında Başı Çekiyorlar

Benoît Dupont Çeviri: Çağıl Duman 21 Eylül 2005 - Ekran

Giriş

Giriş

Fotoğraf tutkunlarının ilk çıktığında sayısal kameralarla nasıl dalga geçtiğini hatırlarsınız. "Kalite ortalama, ancak bir posta pulu baskısına yetecek kadar, bir rulo filmin yapabileceklerinin yanına bile yanaşamaz..." Elbette bu durum şimdilerde çok değişti ve en inatçı eskiciler bile yeni bir Nikon D70 veya Canon 350D satın alabilmek için yanıp tutuşuyorlar. Yine de Canon 20D veya hatta 1D Mark II'den memnun olmayacak bir avuç azınlık da bulunuyor!

LCD (liquid crystal display, sıvı kristal ekran) ekranların öyküsü de aynı. Başta uzmanların "işyerine ancak yeter" dedikleri ürünler, günümüzde yaşlı CRT (cathode ray tube, katot ışın tüpü) ekranlarla karşılaştırılıldığında birçok avantaj ve ileri özellik sunmaya başladılar.

Fotoğraf işleme tutkunları, CAD/CAM çalışanları ve daha birçok başka özel uygulama kullananların dikkatini üzerine toplayan birkaç ekranı sizin için sınadık. En zor sorunun yanıtını bulabilmek için çok sayıda deney uyguladık: LCD'ye geçmeye hazır mısınız?

İleri: Uzman LCD Ekranlar: Önemli özellikler...

Yer İmi

Bestofmedia Logo "Tom's Hardware Guide - Türkiye" Bestofmedia Group üyesidir.
Bölge Seçin: USA | Çin | Fransa | Almanya | Macaristan | İtalya | Polonya | Rusya | İsveç | Tayvan | UK & İrlanda 
© 2008 Tom's Hardware Guide - Türkiye
 Sıcak Gündem
İşlemci Listeleri
Ekran Kartı Listeleri
Sabit Disk Listeleri
 HaberlerTHG Tr Haber RSS
 TGForumzTHG Tr TGForumz RSS
2 Aralık 2008 - Compex Kasım 2008 :   Bu yıl 33'üncüsü düzenlenen COMPEX 2008 Uluslar arası Bilgisayar ve Tüketici Elektroniği Fuarını sizler için gezdik. COMPEX, bu yıl da Lütfi Kırdar Uluslar arası Kongre Sergi Sarayında, 20 - 23 Kasım tarihlerinde düzenlendi. Katılımın, internetten ücretsiz davetiye alan herkese açık olduğu fuara, gençlerin ilgisi daha yoğundu.

Compex Kasım 2008
Bu yıl 33'üncüsü düzenlenen COMPEX 2008 Uluslar arası Bilgis...

1 Aralık 2008 - Beş Koca Dizüstü Bilgisayar İncelendi :   Oyunlar dışında, video izlemek veya müzik dinlemek, çizim yapmak ve sunum hazırlamak gibi diğer işler için bugün pazarda ne gibi seçeneklerimiz var?

Beş Koca Dizüstü Bilgisayar İncelendi
Oyunlar dışında, video izlemek veya müzik dinlemek, çizim ya...

28 Kasım 2008 - Left 4 Dead :   Counter Strike: Condition Zero'nun arkasındaki isim olan Turtle Rock Studios, 2006 Kasım'ında duyurdu Left 4 Dead'i. 2008'in Ocak ayında Valve tarafından satın alınana kadar çok geniş bir kitle tarafından da takip edilmiyordu açıkçası. Ardı ardına gelen videolarla ağzımızın suyu akarken, oyunun çıkış tarihini beklemeye başladık...

Left 4 Dead
Counter Strike: Condition Zero'nun arkasındaki isim olan Tur...

27 Kasım 2008 - Microsoft Suface'ı Geliştirmeye Devam Ediyor: Secondlight :   Microsoft Surface (yüzey) dokunmatik ekranı, kendini sehpa sanan bir bilgisayar. Sehpanın gövdesindeki ekran aslında bir büyütmeli projektör sistemi ve dokunma ekranı kızıl ötesi ile çalışıyor. Aynı zamanda dokunuşlarınızın sıcaklığını, nesneleri ekranda taşıma ve döndürme hareketlerini algılaması için tasarlanmasının yanında, insan yüzleri gibi yüzeyin üzerindeki cisimleri de algılayabiliyor.

Microsoft Suface'ı Geliştirmeye Devam Ediyor: Secondlight
Microsoft Surface (yüzey) dokunmatik ekranı, kendini sehpa s...

26 Kasım 2008 - 790FX ve SB750 ile Yüksek Hızaşırtma Mümkün Mü? :    SB750, beraberinde getirdiği Advanced Clock Control özelliği yardımıyla Phenom işlemci sahiplerine daha yüksek saat hızları vaat ediyor. Daha önce yapılan deneyler bu özelliğin işlemcinin hızaşırtma potansiyelini önemli ölçüde yükselttiğini gösteriyor ancak etkisi işlemciden işlemciye değişim göstermekte.

790FX ve SB750 ile Yüksek Hızaşırtma Mümkün Mü?
SB750, beraberinde getirdiği Advanced Clock Control özelliğ...

 Donanım Bülteni
Güncel haberler ve incelemeler için haftalık e-posta bültenimize üye olun:
THG Türkiye Donanım Bülteni
Book index
Bilgi
Bayrak
Sitemize Reklam verin.
THG Tr Yazılar RSS
THG Tr Haber RSS
THG Tr TGForumz RSS
iGoogle Sayfanıza THG Tr RSS Belemelerini Ekleyin