Tabiki DFI'da Soket T ve 915/925X için hazırdı. PAzarda yer bulabilmek için 865 ve 875 yongaseti tabanlı Soket T anakartları üretmeye karar vermişler. Önümüzdeki aylarda AGP görüntü kartları PCI Express tarafından piyasadan atılmayacağını ve DDR2 belleklerin daha fazla başarım vermeden daha pahalı olduğunu düşünürsek yanlış bir hareket olmadığını görüyoruz.
LANParty 925X T2 temelde Intel için ürettikleri en üst model, Intel'in sunduğu herşeyi ve ek olarak ikinci bir Gigabit ağ bağlantı noktasını ve askı ve taşıma takımı gibi popüler LANParty ekipmanını sunuyor.
DFI'ın Soket 939 çözümü en son olarak nForce3 250 Ultra tabanlı olmuş, üretici 150 veya Sis yongasetli platformlar çıkartmakta tereddüt etmiş, ama her ikisi de karar aşamasında.
875P-T Infinity, halihazırda yüksek kalitede DDR bellek ve hızlı AGP görüntü kartına sahip olan ama Soket 775 işlemcileri için yeni bir anakart almak isteyenler için oldukça uygun- Prescott tabanlı Extreme sürümü bu yılın dördüncü çeyreğinde çıkacak.