Bilgisayar, donanım, inceleme, oyun, bilişim, ince ayar rehberi
Google
         
 İlgili Bağlantılar

CeBIT Ürün Haberleri

Zalman ZM80A-HP - Isı Borulu VGA Soğutucusu & Sapphire Atlantis Radeon 9700 PRO Ultimate Edition

CeBIT 2003 - 1. Gün: Yağmurlu Bir Başlangıç

Cebit 2003, 2.Gün: Güneş Açtı

CeBIT 2003: 3. Gün - Ayaklarımız Şişti

 Barındıran
World Class Web Hosting from pair Networks
Anasayfa » İş Dünyası »

CeBIT 2003: Hanover'da Son Gün

ECS Elitegroup: SiS'ten Ekran Kartı Yongaları

ECS Elitegroup SiS'in Xabre ekran kartı yongaları için tam program sunuyor. Burada görülen model AG600F-64TD - SiS Xabre 600. ECS Elitegroup SiS'in Xabre ekran kartı yongaları için tam program sunuyor. Burada görülen model AG600F-64TD - SiS Xabre 600.

On-board VGA. Ahlon XP K7S7AG anakartın üzerinde SiS 746 & 963L yongasetleri ve Xabre 200 ekran kartı bulunuyor. On-board VGA. Ahlon XP K7S7AG anakartın üzerinde SiS 746 & 963L yongasetleri ve Xabre 200 ekran kartı bulunuyor.

ECS'den On-board VGA. Bellek paylaşımı yok, anakartın üzerinde kendi belleği ile tam entegre bir ekran kartı var. ECS'den On-board VGA. Bellek paylaşımı yok, anakartın üzerinde kendi belleği ile tam entegre bir ekran kartı var.

ECS notebook'larda da kendi yolunda ilerlemeye devam ediyor. Burada değiştirilebilir işlemci, ekran kartı ve belleği ile masaüstü bilgisayarın yerine geçebilecek bir çözüm görülüyor. ECS notebook'larda da kendi yolunda ilerlemeye devam ediyor. Burada değiştirilebilir işlemci, ekran kartı ve belleği ile masaüstü bilgisayarın yerine geçebilecek bir çözüm görülüyor.

ECS Elitegroup CeBIT'de bazı yeni fikirleri ziyaretçileri ile paylaştı. On-board VGA'lı anakartlara bir ilgi olduğunu tespit etmişler ve AGP 8X'li Xabre 200 ekran kartlarını çıkartmışlar. Fiyat söz konusu olduğunda bu ürün bellek paylaşımlı modellere rekabet edebiliyor, üstüne üstlük daha yüksek 3D performans veriyor.

ECS ekran kartlarında SiS'in yongalarını kullanıyot. Standda tüm yonga serisini (Xabre 200, 400 ve 600) gözleyebildik.

ECS notebook segmentinde de farklı bir yol izliyor. Masaüstü segmentinde çok popüler olan modüler bir taşınabilir notebook alternatifi gösterdiler. Bu modelde işlemci ve ekran kartını birkaç adımda terfi edebiliyorsunuz.

Geri | İleri: Chaintech: Satın Alınabilir FX Ekran Kartları

Yer İmi

Bestofmedia Logo "Tom's Hardware Guide - Türkiye" Bestofmedia Group üyesidir.
Bölge Seçin: USA | Çin | Fransa | Almanya | Macaristan | İtalya | Polonya | Rusya | İsveç | Tayvan | UK & İrlanda 
© 2008 Tom's Hardware Guide - Türkiye
 Sıcak Gündem
İşlemci Listeleri
Ekran Kartı Listeleri
Sabit Disk Listeleri
 HaberlerTHG Tr Haber RSS
 TGForumzTHG Tr TGForumz RSS
19 Kasım 2008 - Core i7: Dörtlü CrossFire, Üçlü SLI ve Cennet? :   Intel'in Bloomfield kod adlı Core i7 işlemcisi ilgili teknik bilgileri iki sene öncesinden beridir biliyoruz. Intel'in bilindik mimarisi Core i7 ile bambaşka bir hale büründü ve oyuncular ilk testlerle beraber CrossFire ve SLI için umut tazelediler.

Core i7: Dörtlü CrossFire, Üçlü SLI ve Cennet?
Intel'in Bloomfield kod adlı Core i7 işlemcisi ilgili teknik...

17 Kasım 2008 - Fallout 3 :   İlk başlarda, binlerce insan bu yıkımın dehşetinden kurtulmak için kendilerini Vault adını verdikleri devasa yer altı sığınaklarına kapattılar. Fakat yeryüzüne geri döndüklerinde kendilerini harcanmışlığın cehennemi karşıladı... Sadece Vault 101 dışındakileri... O kader gününde, ateş gökten yağdığında, Vault 101'in devasa çelik kapısı sıkı sıkıya kapanmış ve hiç açılmamıştı... O doğdunuz yerdi ve öleceğiniz yer olacak çünkü Vault 101'de kimse hiç girmemiştir ve kimse hiç çıkmamıştır...

Fallout 3
İlk başlarda, binlerce insan bu yıkımın dehşetinden kurtulma...

13 Kasım 2008 - Cebinize En Uygun Hızlı Ekran Kartları: Kasım 2008 :   Ayrıntılı ekran kartı incelemeleri güzel ancak okuyacak yeterli zamanınız varsa. Sonuçta oyun tutkunlarının amacı ceplerindeki paraya alabilecekleri en iyi ürüne sahip olmak. Eğer ölçümleri inceleyecek zamanınız yoksa veya bir türlü karar veremiyorsanız korkmanıza gerek yok. THG olarak paranızın karşılığını en iyi verecek ekran kartlarını sizin için listeledik.

Cebinize En Uygun Hızlı Ekran Kartları: Kasım 2008
Ayrıntılı ekran kartı incelemeleri güzel ancak okuyacak yete...

11 Kasım 2008 - Far Cry 2 :   Far Cry ile FPS türünde çağ açan Ubisoft ve Crytek birlikteliği uzun bir süre önce yollarını ayırmıştı. Bunun üzerine Crytek yeni projesi Crysis üzerinde çalışırken Ubisoft da boş durmamış, Far Cry 2 üzerinde çalışmaya başlamıştı. Ubisoft'un referansları sağlam olduğundan Far Cry 2'nin Crytek olmadan da güzel bir oyun olacağı düşünülüyordu. Ama görünen o ki yanılmışız.

Far Cry 2
Far Cry ile FPS türünde çağ açan Ubisoft ve Crytek birliktel...

11 Kasım 2008 - AMD Athlon 64 ve X2 Oyunlar İçin Hala Yeterli Mi? :   Piyasada bugünlerde çok uygun fiyatlı PCI Express ekran kartları dolaşıyor fakat onları eski bir makineye koymaya değecek mi? Hangi işlemcilere ihtiyacınız var? Tek çekirdekli bir işlemci işinizi görür mü? Yoksa saat hızına bakmaksınız herhangi bir çift çekirdekli işlemci yeterli olur mu?

AMD Athlon 64 ve X2 Oyunlar İçin Hala Yeterli Mi?
Piyasada bugünlerde çok uygun fiyatlı PCI Express ekran kart...

 Donanım Bülteni
Güncel haberler ve incelemeler için haftalık e-posta bültenimize üye olun:
THG Türkiye Donanım Bülteni
Book index
Bilgi
Bayrak
Sitemize Reklam verin.
THG Tr Yazılar RSS
THG Tr Haber RSS
THG Tr TGForumz RSS
iGoogle Sayfanıza THG Tr RSS Belemelerini Ekleyin