Bilgisayar, donanım, inceleme, oyun, bilişim, ince ayar rehberi
Google
         
 Barındıran
World Class Web Hosting from pair Networks
Anasayfa » İş Dünyası »

CeBIT Bilişim eurasia '02 - 2. Gün

Volkan Ersoy 5 Eylül 2002 - İş Dünyası

Linux'un En Çok Öne Çıktığı Bilişim Fuarı

CeBIT Bilişim eurasia 2002'i ziyaret edeceğimiz ikinci gün bizim için kötü başladı. Önce Anadolu yakasından yola çıkmakta biraz geç kalınca, saat 10:30'daki kamyon trafiğine kötü yakalandık. Fatih Köprüsü onarımı da eklenince Köprüyü geçmemiz bile 1.5 saati buldu. Köprüyü geçer geçmez ise dengesi bozulan iklim koşullarına yenildik; bardaktan boşanırcasına yağan yağmur, TEM otoyolunun bazı bölümlerini kısa sürede göle çevirdi. Bilen bilir, zaten İstanbul'da tek damla yağmur düşse, trafik felç olur. Cenk'in Linux International Başkanı, ünlü Mad Dog ile röportajına yetişmesi gerekiyordu; telefon edip toplantıyı yarım saat ileri aldık. Sonuçta 2.5 saatlik bir yolculukla Beylikdüzü'ne erişebildik.

Yine kısa geçen bu gün size Cenk'in oldukça uzun süren bu röportajını sunuyoruz. Bugün gerçekleştirdiğim Gigabyte röportajını ise yarın, Bilişim'deki standlardan diğer haberlerle birlikte sunmaya devam edeceğim.

Linux'un En Çok Öne Çıktığı Bilişim Fuarı

İleri: Jon "Mad Dog" Hall Ile Röportaj

Yer İmi

Bestofmedia Logo "Tom's Hardware Guide - Türkiye" Bestofmedia Group üyesidir.
Bölge Seçin: USA | Çin | Fransa | Almanya | Macaristan | İtalya | Polonya | Rusya | İsveç | Tayvan | UK & İrlanda 
© 2008 Tom's Hardware Guide - Türkiye
 Sıcak Gündem
İşlemci Listeleri
Ekran Kartı Listeleri
Sabit Disk Listeleri
 HaberlerTHG Tr Haber RSS
 TGForumzTHG Tr TGForumz RSS
19 Kasım 2008 - Core i7: Dörtlü CrossFire, Üçlü SLI ve Cennet? :   Intel'in Bloomfield kod adlı Core i7 işlemcisi ilgili teknik bilgileri iki sene öncesinden beridir biliyoruz. Intel'in bilindik mimarisi Core i7 ile bambaşka bir hale büründü ve oyuncular ilk testlerle beraber CrossFire ve SLI için umut tazelediler.

Core i7: Dörtlü CrossFire, Üçlü SLI ve Cennet?
Intel'in Bloomfield kod adlı Core i7 işlemcisi ilgili teknik...

17 Kasım 2008 - Fallout 3 :   İlk başlarda, binlerce insan bu yıkımın dehşetinden kurtulmak için kendilerini Vault adını verdikleri devasa yer altı sığınaklarına kapattılar. Fakat yeryüzüne geri döndüklerinde kendilerini harcanmışlığın cehennemi karşıladı... Sadece Vault 101 dışındakileri... O kader gününde, ateş gökten yağdığında, Vault 101'in devasa çelik kapısı sıkı sıkıya kapanmış ve hiç açılmamıştı... O doğdunuz yerdi ve öleceğiniz yer olacak çünkü Vault 101'de kimse hiç girmemiştir ve kimse hiç çıkmamıştır...

Fallout 3
İlk başlarda, binlerce insan bu yıkımın dehşetinden kurtulma...

13 Kasım 2008 - Cebinize En Uygun Hızlı Ekran Kartları: Kasım 2008 :   Ayrıntılı ekran kartı incelemeleri güzel ancak okuyacak yeterli zamanınız varsa. Sonuçta oyun tutkunlarının amacı ceplerindeki paraya alabilecekleri en iyi ürüne sahip olmak. Eğer ölçümleri inceleyecek zamanınız yoksa veya bir türlü karar veremiyorsanız korkmanıza gerek yok. THG olarak paranızın karşılığını en iyi verecek ekran kartlarını sizin için listeledik.

Cebinize En Uygun Hızlı Ekran Kartları: Kasım 2008
Ayrıntılı ekran kartı incelemeleri güzel ancak okuyacak yete...

11 Kasım 2008 - Far Cry 2 :   Far Cry ile FPS türünde çağ açan Ubisoft ve Crytek birlikteliği uzun bir süre önce yollarını ayırmıştı. Bunun üzerine Crytek yeni projesi Crysis üzerinde çalışırken Ubisoft da boş durmamış, Far Cry 2 üzerinde çalışmaya başlamıştı. Ubisoft'un referansları sağlam olduğundan Far Cry 2'nin Crytek olmadan da güzel bir oyun olacağı düşünülüyordu. Ama görünen o ki yanılmışız.

Far Cry 2
Far Cry ile FPS türünde çağ açan Ubisoft ve Crytek birliktel...

11 Kasım 2008 - AMD Athlon 64 ve X2 Oyunlar İçin Hala Yeterli Mi? :   Piyasada bugünlerde çok uygun fiyatlı PCI Express ekran kartları dolaşıyor fakat onları eski bir makineye koymaya değecek mi? Hangi işlemcilere ihtiyacınız var? Tek çekirdekli bir işlemci işinizi görür mü? Yoksa saat hızına bakmaksınız herhangi bir çift çekirdekli işlemci yeterli olur mu?

AMD Athlon 64 ve X2 Oyunlar İçin Hala Yeterli Mi?
Piyasada bugünlerde çok uygun fiyatlı PCI Express ekran kart...

 Donanım Bülteni
Güncel haberler ve incelemeler için haftalık e-posta bültenimize üye olun:
THG Türkiye Donanım Bülteni
Book index
Bilgi
Bayrak
Sitemize Reklam verin.
THG Tr Yazılar RSS
THG Tr Haber RSS
THG Tr TGForumz RSS
iGoogle Sayfanıza THG Tr RSS Belemelerini Ekleyin