Sonuç: En İyi Seçenekler MSI Ve Gigabyte

BigBrother
| Diğer

Çift kanal DDR400 çağında neden tek kanal bellek destekli anakart alalım? NVIDIA bir süre önce çift kanal bellekli nForce2'siyle başarıya kavuştuğundan beri, VIA tek kanal bellekli teknolojisini aşama aşama optimize etmeye başladı. Test adaylarımızın altısında da VIA KT600 yongaseti bulunuyordu ve DDR400 desteklerinin yanında 200 MHz FSB hızını destekliyorlardı. Fiyat aralığı ise Soltek'te 77$'dan Soyo'da 164$'a kadar değişiyor. Bu ekonomik modellerde bile Seri ATA denetçi artık standart. 93.5$'dan başlayan fiyatlarla ağ ve FireWire modülleri de geliyor. Performans açısından VIA KT600 kesinlikle nForce 2'ye rakip, çünkü sonuçta maksimum veri transfer hızları FSB ile (3.2 GB/sn) sınırlı. Durum ne olursa olsun, KT600, bellek zamanlamasında T1 komutlarına erişerek yüksek bir bellek performansı sergiliyor (yaklaşık 3 GB/sn). Selefi KT400 ile kıyasla FSB hızı 200 MHz'e artırılmış ve stabilitesi iyileştirilmiş. Sonuçta Dual DDR400 bellek teknolojisi alım kararında çok belirleyici değil - NVIDIA'nın nForce 2 yongaseti kesinlikle daha iyi performans sunmuyor.

Test adaylarımıza kısa bir bakış atarsak: MSI en iyi duruşu sergiliyor. Mükemmel özelliklerine çok sayıda aksesuar eşlik ederken, yüksek performansı bu anakartı testin galibi yapıyor ve bir THG önerisi olmasını sağlıyor. Bazı ilave özelliklerden feragat edebilirseniz Gigabyte GA-7VT600 Ultra'ya bakabilirsiniz. Fiyatı sadece 93.5$.

Okurlarımızın e-posta ile sordukları sorulara cevaben şunu söyleyebiliriz: Ne yazık ki Abit (KV7) ve Asus (A7V600) modellerini piyasaya sürmelerine karşın teste anakart gönderemedi.

Editörün Seçimi: MSI KT6 Delta

Sonuç: En İyi Seçenekler MSI Ve Gigabyte

Bu testte THG Editörün Seçimi ödülü MSI KT6 Delta'ya gidiyor. Tüm test adayları arasında MSI KT6 Delta en iyi özellik, aksesuar ve performans kombinasyonunu sunuyor. Bu anakartın fiyat etiketi 147$ ama iyi bir araştırma ile daha düşük fiyata bulmak mümkün.

| Diğer
Yorumlara Git

Sayfaya İlişkin Yorumlarınız

Yorumunu yaz, fikrini paylaş!

CAPTCHA
Bu denetim çöp içeriği engellemek için konulmuştur.
                _       ___  
| | / _ \
_ __ ___ | | __ | (_) |
| '__| / _ \ | |/ / > _ <
| | | __/ | < | (_) |
|_| \___| |_|\_\ \___/

ASCII sanat tarzında gösterilen kodu yukarıdaki alana girin.

Donanım Bülteni

Kafa Dengi

Kafa dengi kullanıcıları görmek için giriş yapmalısınız.

Bilginç

Evren 13.7 milyar yaşında

Yıllar süren çabalardan sonra astronomlar WMAP (Wilkinson Microwave Anisotropy Probe) kullanarak evrenin yaşını hesaplamayı b…Devamı

Ürün Destekçileri

Samsung Dayanıklı SD Kart
Facebook Logo
Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2
Asus Eee PC T91
Zalman CNPS10X Quiet
Donanım Listeleri